Traper jaknu 'moraš ' imati u ormaru, a s ovih 15 nećeš pogriješiti

Traper jaknu 'moraš ' imati u ormaru, a s ovih 15 nećeš pogriješiti

Nova sezona nam donosi vrlo prevrtljivo vrijeme što znači da nam outfiti postaju sve više slojeviti. Odličan topli vanjski sloj je traper jakna, komad koji nikada ne izlazi iz mode

Vrijeme džempera i ušuškavanja u tople krpice je pred nama, ali nije potpuno tu. Iako rano ujutro i kasno navečer temperature zbilja budu osjetno hladnije, tijekom dana nam je i dalje sunčano i toplo. Pogoditi outfit za takvo prevrtljivo vrijeme može biti izazovno i zato je najbolje oblačiti se slojevito.
  

Za dobru slojevitu modnu kombinaciju najbolje je upariti majicu kratkih rukava, preko toga kardigan ili vestu dugih rukava i sve zaokružiti jaknom koja nije previše topla. Idealne jakne za takve kombinacije su one napravljene od čvrstog trapera. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by anna | SunKissLuxe (@sunkissluxe) on


Traper jakne popularan su izbor već desetljećima, a vrhunac slave dosegnule su tijekom 80-ih godina prošlog stoljeća. Kako nam se 80-te opasno vraćaju, tako nešto širi oversized modeli zamjenjuju kratke i uske jakne, a osim uobičajene plave, sve više vidimo tirkizne, ljubičaste i zelene varijante. 

Mi smo pretražile high street ponudu koja je prepuna odličnih modela, a ovih 15 nam je posebno zapelo za oko. 

  
Reclaimed Vintage, 400 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2