Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Tatjana Galić za „VOGUE SPOSA“ i Ana Marijanović za „FREE magazine“

Tatjana Galić za „VOGUE SPOSA“ i Ana Marijanović za „FREE magazine“

Novosti o poslovima MIDIKENN-ovih modela stižu iz cijelog svijeta.

London, Milano, Madrid, Pariz, Atena…
Novosti o poslovima MIDIKENN-ovih modela stižu iz cijelog svijeta.


Nakon niza uspješno odrađenih poslova u Londonu kao što su: editorijali za „Marie Claire“, „Skin“, „Company“, „W.i.G“, „Tank“, „Glamour“ te modne revije za „Adidas by Stella McCartney“ i „Manish Aroru“, MIDIKENN-ov model Tatjana Galić otputovala je u Milano gdje je također nastavila zamjetan  „modni pohod“.

Tatjana je snimila ekskluzivni modni editorijal za talijanski „VOGUE SPOSA“ (u istom se početkom ove godine pojavila i MIDIKENN-ovka Sanela Seferagić). Osim za „VOGUE SPOSU“, Tatjana je snimila nekoliko test fotografija kao i „modnu priču“ za razvikani „BMM“ magazin. Snimanja su se održala u Milanu i Palermu na Siciliji.

Iako najviše radi u modnim prijestolnicama kao što su London i Milano, Tatjana se često pojavljuje u domaćim editorijalima za „Galu Style“ i „Joy“.
Treba napomenuti kako MIDIKENN direktno surađuje sa mnogim magazinima sa prostora bivše Jugoslavije poput slovenskog „Cosmopolitana“ i srpskog „Ella“.U najnovijem izdanju slovenskog „Cosma“ pojavljuje se upravo Tatjana Galić.

Ana Marijanović je još jedan u nizu MIDIKENN-ovih modela koja redovito radi u inozestvu. Tako je dosada snimila kampanju za „FES JEANS“ na Ibizi, editorijale za „Anna“ i „Girls“ magazin u Parizu…

Njen najsvježiji podvig je glavna uloga u modnoj priči za etablirani grčki modni magazin „FREE“. Ono što je najzanimljivije jest upravo Anina uloga: u priči pod nazivom „In Amy we trust“, Ana je utjelovila britansku pjevačicu Amy Winehouse.


 
Komentari
+2
 
buuu
  • 3.4.2013 18:40:24
  • Bodova: 13123
  • Prijavi
Kao sto sam napisala, kod nas je ipak Midikenn najaca modna agencija, i stvarno bravo cure