Super ideje kako kombinirati običnu bijelu majicu

Super ideje kako kombinirati običnu bijelu majicu

Klasik kojem se uvijek rado vraćamo

Kad se govori o modnim klasicima, ono što nam prvo pada na pamet je obična bijela majica. Statement komad u ormaru svake žene s kojim se mogu kreirati mnoge zanimljive i stylish kombinacije.
 
Model obične bijele T-shirtice je nezaobilazan dio garderobe svake žene i rado ga viđamo u mnogim kombinacijama. Bijela majica je idealna za ljeto i ležerne kombinacije, ali isto tako može biti i dio elegantnih i poslovnih kombinacija. Trendseterice koje njeguju minimalistički stil obožavaju bijelu majicu, no ovaj se komad jednako tako može uklopiti i u boho ili pak kulerski stil.


Mango, 39 kn

Tako jednostavna, a opet svestrana i originalna, obična bijela majica uvijek je u modi i odličan je izbor u mnogim prigodama. Odlično ide uz običan jeans, ispod sakoa, ali i uz elegantne modele hlača visokog struka. Bez obzira na to hoćeš li odabrati sasvim običnu bijelu majicu ili pak onu s natpisom, nećeš pogriješiti. Može se prilagoditi svakom stilu i kombinaciji.
 
Najbolje kombinacije s običnom bijelom majicom pronašli smo na Instagram profilima naših omiljenih trendseterica, a donosimo ih u nastavku.


Foto: Instagram

S odijelom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Annemiek Kessels (@modedamour)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Annemiek Kessels (@modedamour)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emma Hill (@emmahill)

1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2