Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Sudjelujte u izboru za MGF Awards

Sudjelujte u izboru za MGF Awards

Glasajte za modne ikone 2017.g.

Split je napokon dobio prepoznatljivost koju je oduvijek imao u sebi, no kako sunce i more nisu samo aduti s kojima se Split želi prezentirati, „najlipši grad na svitu“ dobio je modni događaj koji će ga dodatno istaknuti na mapi. U pripremi je najveći modni događaj u Dalmaciji, My Global Fashion Awards koji će se održati 06.06. 2018. godine, koji će naznačiti početak sezone ali i vrućeg ljeta u Splitu. My Global Fashion Awards modni je događaj koji obuhvaća dodjeljivanje nagrada na međunarodnoj razini, a vi imate priliku sudjelovati u glasanju za favorite.
 
Nagrade se dodjeljuju u kategorijama dizajner godine, model godine, modna ikona godine, kreator muške odjeće, kreator ženske odjeće, modna/i novinar/ka, modni fotograf i dizajner obuće. Svoj glas možete dati u anketi ispod teksta.
 
Voditelj programa je naš poznati glumac Slavko Sobin, a prisutne će zabavljati DJ Jakir i saksofonista Marin Klarić. Čitava manifestacija svečane dodjele će se odvijati u Vili Dalmacija.
Projekt je podržan od strane grada Splita, Turističke zajednice grada Splita i Turističke zajednice Splitsko- Dalmatinske županije.
  
Istraživanje/anketa
1. Dizajner godine 2017.


 
2. Model godine 2017.


 
3. Modna ikona godine 2017.


 
4. Kreator muške odjeće godine 2017.


 
5. Kreator ženske odjeće godine 2017.


 
6. Modni novinar/ka godine 2017.


 
7. Modni fotograf godine 2017.


 
8. Dizajner obuće godine 2017.


 
 
Komentari
+2