Stradivarius svojom novom kolekcijom najavio uzbudljivu modnu jesen. Izdvojile smo favorite

Stradivarius svojom novom kolekcijom najavio uzbudljivu modnu jesen. Izdvojile smo favorite

Najnovijom Stradivariusovom kolekcijom dominira odjeća za prijelazno razdoblje, a ističu se lepršave midi haljine dugih rukava, modeli od tankog pletiva te oversized modeli blejzera i košulja

Pred nama su posljednji tjedni ljeta, a nakon toga stiže nam jedna posve nova sezona koja će nam donijeti mnoštvo novih trendova i noviteta u svijetu mode. Iako su još uvijek u tijeku ljetna sniženja, high street brendovi već su počeli izbacivati i nove kolekcije kojima nagovještavaju dolazak  jesenskih dana.
 
Takvim kolekcijama dominiraju komadi idealni za prijelazno razdoblje, a mogu se pronaći i prvi modeli balonera, tankog pletiva i gležnjača. I popularni Inditexov brend Stradivarius predstavio je novu kolekciju i time najavio uzbudljivu modnu jesen koju već s nestrpljenjem iščekujemo.
 
Stradivarius je jedan od onih brendova koji cilja na nešto mlađu populaciju, no iz sezone u sezonu nudi sve bolje kolekcije u kojima se mogu pronaći i komadi idealni za sve dobne skupine. Osim trendi komada, ovaj brend nudi i pristupačne cijene pa je to još jedan od razloga zbog kojih ga mnogi vole.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Camille Charriere ?? (@camillecharriere)


Najnovijom Stradivariusovom kolekcijom dominira odjeća za prijelazno razdoblje, a ističu se lepršave midi haljine dugih rukava, modeli od tankog pletiva te oversized modeli blejzera i košulja. Prevladavaju neutralne boje i zemljani tonovi, idealni za jesen.
 
Sigurno ćeš i sama u ovoj kolekciji pronaći idealne komade kojima ćeš nadopuniti svoju garderobu za razdoblje koje je pred nama, a neke od naših favorita pogledaj u nastavku.
 
Foto: Instagram, Stradivarius

Haljina s volanima, 149 kn

1/20
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2