Stigli su prvi zimski kaputi, a ovo su modeli u koje se već sada isplati investirati

Stigli su prvi zimski kaputi, a ovo su modeli u koje se već sada isplati investirati

Dobar i kvalitetan kaput okosnica je svake jesensko-zimske garderobe, a prvi modeli su stigli u ponudu brendova i izgledaju zaista odlično

Zakoračili smo u jesensku sezonu, a napokon nam je stiglo i malo hladnije vrijeme koje nas je natjeralo da transformiramo svoju garderobu iz ljetne u jesensku te da iz ormara izvadimo i neke malo toplije komade.
 
Jesenske kolekcije već su odavno zavladale ponudom high street brendova, a sada su počeli pristizati i prvi komadi za one najhladnije dane. Osim svestranog pletiva, visokih čizama i komada od kože, koji su najveći modni hit sezone, ono bez čega ne možemo zamisliti hladniju sezonu su kaputi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alex Stedman (@alexandra.stedman)


Dobar i kvalitetan kaput okosnica je svake jesensko-zimske garderobe, a prvi modeli su stigli u ponudu brendova i izgledaju zaista odlično. Ove će sezone najpopularniji biti predimenzionirani modeli koji nas pomalo podsjećaju na onakve kakve su nosile naše mame i bake, no u svakoj ćeš kolekciji pronaći i klasične krojeve inspirirane muškom modom, kao i ženstvene modele s pintom.
 
Prevladavaju neutralne boje, a osobito se ističu kaputi u boji devine dlake koji su bezvremenski i vješto odolijevaju trendovima već godinama pa je uvijek u svom ormaru dobro imati barem jedan model u toj boji. Tu su i svestrani kaputi s uzorkom riblje kosti koji će ove zime biti vrlo 'in', a odlično se kombiniraju uz crnu boju te djeluju vrlo elegantno i sofisticirano.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Moderosa | Roos van Dorsten (@moderosaofficial)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emma Hill (@emmahill)


U dobar kaput zaista se isplati investirati, a želiš li već sada biti spremna za hladnije dane, u nastavku smo izdvojile neke od najljepših modela iz aktualnih kolekcija.
 
Foto: Instagram, H&M, Mango, Mohito, Stradivarius, Zara

H&M - Kaput od vune, 970 kn

1/20
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 21.9.2020 15:03:47
  • Bodova: 23859
  • Prijavi
Obožavam kapute , izbor je genijalan .
dorryy00
  • 21.9.2020 10:20:42
  • Bodova: 28322
  • Prijavi
Ima zaista lijepih