Stigle su prve sandale za ljetnu sezonu. Ovo su modeli koji su nas oduševili

Stigle su prve sandale za ljetnu sezonu. Ovo su modeli koji su nas oduševili

Vruće ljetne dane najbolje ćemo podnijeti u laganoj i lepršavoj odjeći od lana, viskoze i pamuka, a glavni modni adut svake ljetne kombinacije su sandale

Iako se čini kao da je početak ljeta još daleko, mnogi brendovi već su počeli predstavljati svoje prve kolekcije za toplije dane, kupaće kostime i otvorenu obuću.
 
Nikad nije prerano za osmišljavanje maštovitih i lepršavih ljetnih kombinacija koje jedva čekamo nositi kada napokon izađemo iz karantene. S obzirom na to da ćemo zbog pandemije korona virusa proljetne stylish outfite morati preskočiti, čežnja za ljetom i normalnijim životom postaje još veća.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli TALISA SUTTON (@talisa_sutton)


Vruće ljetne dane najbolje ćemo podnijeti u laganoj i lepršavoj odjeći od lana, viskoze i pamuka, a glavni modni adut svake ljetne kombinacije su sandale koje su udobne, praktične i trendi. U ponudu naših omiljenih brendova prvi modeli sandala već su stigli, a osim ravnih modela, tu su i one na petu koje ćemo ipak sačuvati za malo posebnije prigode.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules)


Ovog ljeta nositi će se sandale s tankim remenčićima, špagerice i modeli u pastelnim nijansama koji će nesumnjivo začiniti i onaj najobičniji ljetni outfit.
 
Najzanimljivije modele sandala iz aktualnih kolekcija izdvojile smo u nastavku
 
Foto: Mango, Parfois, Reserved, Stradivarius, Zara

Mango, 169 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 16.4.2020 8:13:29
  • Bodova: 50254
  • Prijavi
Mene nisu.