Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Stella McCartney i adidas izbacili kolekciju od recikliranih materijala: 'U njoj se žene dobro osjećaju, ali i dobro izgledaju'

Stella McCartney i adidas izbacili kolekciju od recikliranih materijala: 'U njoj se žene dobro osjećaju, ali i dobro izgledaju'

Za žene koje vole odjeću vrhunskih performansi, ali i besprijekoran stil

Razvojem inovacija koje su predane očuvanju okoliša  Stella McCartney i adidas nastavljaju svoju suradnju novom proljetnom kolekcijom za žene "Change Creators". Funkcionalni sportski artikli napravljeni su od 70% recikliranih materijala za žene koje vole odjeću vrhunskih performansi, ali i besprijekoran stil.“Vjerujem kako svi imamo odgovornost u kreiranju budućnosti kakvu želimo. Ovu ideju podržava i adidas, zbog čega nastavljamo raditi i rasti skupa. Više od desetljeća razvijamo našu misiju održivosti nalazeći nove načine kreiranja kako bi žene mogle nositi sportsku odjeću u kojoj ne samo da dobro izgledaju već se u njoj i dobro osjećaju“,  poručila je Stella McCartney.  Nova adidas by Stella McCartney kolekcija bazira se na udobnim artiklima koji pružaju punu podršku za vrijeme intenzivnih treninga. Futuristički održivi komadi odjeće i obuće izrađeni su od 70% recikliranog materijala što je najviši postotak recikliranog materijala u svim dosadašnjim kolekcijama.Novost u proljetnoj kolekciji su prve tenisice sa strukturom mreže Alphaedge 4D napravljene s fleksibilnim i prozračnim materijalom LYCRA FITSENSE+. Ova tenisica povezuje vrhunsku tehnologiju i brigu za okoliš u proizvod odličnih performansi. 
 
Komentari
+2
 
mikica61
  • 18.1.2019 11:18:19
  • Bodova: 116515
  • Prijavi
sviđa mi se,valjda imaju i veće brojeve
angel0000
  • 17.1.2019 20:35:57
  • Bodova: 63521
  • Prijavi
Super.
malikekoserk1
  • 17.1.2019 15:05:57
  • Bodova: 12452
  • Prijavi
Izgleda zanimljivo , treba lijepo izgledati i kad se trenira.