'Smeđa boja je uvijek dobra ideja': Izdvojile smo naše favorite koje možeš uloviti na sniženju

'Smeđa boja je uvijek dobra ideja':  Izdvojile smo naše favorite koje možeš uloviti na sniženju© reserved/zara

Smeđa boja može itekako dobro izgledati ako ju upariš s odgovarajućim bojama i modnim dodacima, a to dokazuju i komadi iz high street ponude kojih je sve više upravo u smeđoj boji

Naravno, svi volimo crnu boju - ona je najlakša za nositi i na nju sve možemo kombinirati. Ipak, kako se ispostavilo, sve više žena sve češće bira i smeđu boju, koja je jednako svestrana, a osim toga mnogo je manje predvidljiva. Uparena s različitim nijansama, boja kestena i čokolade može izgledati itekako sofisticirano, i savršena je za prijelaz s ljeta na jesen.
 

Iako je mnogi smatraju "ružnom" bojom - ne daj da te to obeshrabri! Smeđa boja može itekako dobro izgledati ako ju upariš s odgovarajućim bojama i modnim dodacima, a to dokazuju i brojni komadi iz high street ponude kojih je sve više upravo u smeđoj boji.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby blue fashion week shoes @asos

Objavu dijeli @ aliceviolier


Kako bismo se što bolje pripremile za kraj ljeta i početak jeseni, izdvojile smo neke smeđe stvari koje još uvijek možeš naći na sniženju, a koje će odlično izgledati u tvojoj "prijelaznoj" garderobi - pogledaj naš izbor.


 
Bershka, 49,90 kn

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 9.8.2020 14:42:31
  • Bodova: 22386
  • Prijavi
Lijepa boja i super se da iskombinirati , odlične kombinacije.
irija
  • 9.8.2020 11:04:20
  • Bodova: 49648
  • Prijavi
Volim ovu boju imam dosta garderobe.