Složile smo romantične modne kombinacije u kojima ćeš zasjati na spoju

Složile smo romantične modne kombinacije u kojima ćeš zasjati na spoju© Unsplash

Bilo da idete u kino, na fancy večeru ili promatrati zvijezde na noćnom nebu, u ovim kombinacijama sigurno ćeš izgledati neodoljivo

Iako su za vrijeme pandemije spojevi postali nešto drugačiji, u njima i dalje jednako uživamo. Na svu sreću više ih ne moramo održavati preko videopoziva, a kućna druženja opet možemo prebaciti u prirodu i restorane. Kako bi zasjala na spoju sa svojom voljenom osobom složile smo pet romantičnih modnih kombinacija. 
  

Za večeru u vašem omiljenom restoranu izabrale smo bezvremensku kombinaciju mini haljine i sandala na petu dok su za romantične šetnje na plaži rezervirane lepršave košulje i espadrile. Za spoj u kinu uz film, kokice i piće trebat će ti nešto udobno poput širokih traperica i meke majice, a ako ste oboje prepuni avanturističkog duha tu je i sportska kombinacija za šetnje po šumi ili planinarenje
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gosia Skowrońska ?? (@gosia_skowronska) on


Ako ipak najviše volite uživati doma uz romantični film i obrok skuhan u dvoje, tu je i nešto ležernija kombinacija koja nije potpuna bez meke dekice. 

Vjerujemo da ćete uživati gdje god bili, a ti ćeš moći biti potpuno opuštena kada si sigurna u sebe i svoj neodoljivi outfit. 

    
Romantična večera u restoranu


Haljina: H&M, 190 kn
Sandale: Simmi London, 170 kn
Torbica: True Decadence, 220 kn
Ukras za kosu: Asos Design, 60 kn 
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2