Sedam trendi načina kako nositi kožnu jaknu

Sedam trendi načina kako nositi kožnu jaknu

Naš omiljeni modni klasik s cool predznakom može se nositi na više načina pa čak i u svečanim i poslovnim kombinacijama

Jedan od ultimativnih klasika sezone i ovog će se proljeća ponovno istaknuti kožna jakna koja je idealan izbor upravo u ovom prijelaznom razdoblju i u prvim proljetnim danima kada je možemo ležerno prebaciti preko haljine, sakoa ili pak bluze.
 
Kožna jakna je, uz baloner koji unosi dozu elegancije, jedan od nezaobilaznih klasika s cool predznakom. Iako je u povijesti bila zaštitni znak buntovnika, danas je favorit mnogih žena i trendseterica koje bez kožne jakne ne mogu zamisliti svoju garderobu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sanne Vloet (@sannevloet)


Može se nositi na više načina, a dobrodošla je čak i u poslovnim i svečanim kombinacijama. Vole je svi, bez obzira na stil, a nova sezona opet nam je donijela nove boje, teksture i modele kožnih jakni koje će se uklopiti u svačiji styling.
 
Ako ti nedostaje ideja o tome kako da ovog proljeća nosiš svoj omiljeni klasik, u nastavku donosimo sedam odličnih ideja i street style kombinacija koje ti mogu poslužiti kao vodič u osmišljavanju vlastitih kombinacija u kojima će glavnu riječ imati upravo kožna jakna.
 
Foto: Instagram, Mango, Reserved, Zara

Uz midi haljinu

Baš poput kožne jakne, i midi haljina je nezaobilazni klasik proljetne sezone, a spajanjem ovih dvaju komada imati ćeš trendi kombinaciju idealnu za ležerne, ali i svečanije prigode. Za malo elegantniju kombinaciju, kožnu jaknu možeš nositi uz haljinu od čipke ili satena.
 Zara, 399 kn


Reserved, 299 kn

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emma Hill (@emmahill)

1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 10.3.2020 14:44:12
  • Bodova: 22386
  • Prijavi
Kožna jaknica je zakon , paše na sve, jedino ne volim kožu od glave do pete , to mi je previše.