Reserved već ima sjajnu ponudu kaputa. Izdvojile smo nama najdraže

Reserved već ima sjajnu ponudu kaputa. Izdvojile smo nama najdraže© Reserved

Kaput je nezaobilazan komad jesensko-zimske garderobe, a divne modele pronašle smo u ponudi poljskog high street brenda

Iako smo tek zakoračili u jesen, prve niže temperature natjerale su nas da počnemo razmišljati o transformaciji svoje garderobe i komadima koje ćemo nositi u razdoblju koje je pred nama.  
Kao jedan od nezaobilaznih komada jesensko-zimske garderobe i ove se sezone istaknuo svestrani kaput, a jako su nam se svidjeli modeli koje Reserved ima u svojoj ponudi. Ove će sezone izuzetno popularni biti oversized modeli, ali i kaputi inspirirani muškim krojevima koji djeluju elegantno i savršeno će upotpuniti poslovne kombinacije. Tu su i ženstveni kaputi na vezanje koji su modni klasik pa s njima nikad nećeš pogriješiti, a to isto vrijedi i za kapute u boji devine dlake koji će i ove zime biti vrlo popularni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marissa Cox (@ruerodier)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli * (@madelynnfurlong)


Reserved u svojoj ponudi ima odlične modele kaputa, a ističu se oni u neutralnim tonovima. Nekoliko je divnih modela kariranog uzorka koji se malo teže kombiniraju, ali nesumnjivo podižu svaki outfit. U kolekciji poljskog brenda pronaći ćeš i one malo tanje kapute koje ćeš moći nositi čim malo zahladi i tijekom jesenskih dana, dok će vuneni modeli biti savršeni za zimu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emma Hill (@emmahill)


Cijene su vrlo pristupačne, a modeli zaista odlični pa svakako provjeri kapute koje Reserved nudi, a naše favorite pogledaj u fotogaleriji u nastavku.
 
Foto: Instagram, Reserved

Kaput s jednostavnim dizajnom, 399 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 22.9.2020 14:49:31
  • Bodova: 23746
  • Prijavi
Baš ima predivnih , odličan izbor.
sneki2
  • 22.9.2020 11:13:43
  • Bodova: 63753
  • Prijavi
Ima jako lijepih modela.