Reci zbogom trenirci i inspiriraj se modnim kombinacijama zvijezda u karanteni

Reci zbogom trenirci i inspiriraj se modnim kombinacijama zvijezda u karanteni© Instagram

Zvijezde se ovih dana možda ne mogu šetati po modnim pistama i ulicama velikih gradova, ali nas i dalje mogu inspirirati svojim outfitima

Svako jutro otvoriš ormar i posegneš za istom kombinacijom? Znamo kako ti je. Vjerujemo kako je trenirka postala zaštitni komad odjeće karantene, a čupava punđa hit frizura proljeća. Sada je pravo vrijeme da trenirku zamijeniš nekim novim, ali jednako udobnim odjevnim predmetom koji će te potaknuti da polako kreneš ponovno istraživati dubine ormara i pripremiš se za povratak u normalan život. 
  
Nitko nas ne može bolje modno inspirirati od poznatih i slavnih zvijezda koje obožavamo. Iako su se do sada naši i njihovi životi poprilično razlikovali, sada smo svi u, manje ili više, istoj situaciji. Iako ne možemo svi poput Belle Hadid jednostavno otići u dvorište i popričati s omiljenim konjem, možemo kupiti nekoliko novih odjevnih predmeta u kojima ćemo se osjećati kao zvijezde

Izdvojili smo nekoliko outfita koji su nam na društvenim mrežama zapeli za oko i pokušali pronaći najsličnije odjevne predmete pomoću kojih ih možeš rekreirati. Od lepršave haljine do udobne oversized majice, sigurno ćeš pronaći look za sebe. 

  
Bella Hadid u flanelu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ?? (@bellahadid) on


Oversized košulje od flanela odlične su za lijene dane provedene opuštajući se u domu, a toga je svjesna i Bella Hadid. Njezina plavo, crveno i siva košulja bezbrižno ogrnuta preko bijele majice savršen je look za karantenu. Iako vjerujemo da većina nas ne može voditi duboke razgovore s konjem, možemo izgledati poput Belle u ovoj udobnoj košulji iz H&M-a.

H&M košulja, 190 kn
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2