Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Puma je predstavila najnovije modele za proljetno/ljetnu sezonu

Puma je predstavila najnovije modele za proljetno/ljetnu sezonu

Predstavljene su Pumine kolekcije trčanje, ženska kolekcija, jedrenje, Afrika i motorsport.

Nove Pumine kreacije odlikuju se jarkim bojama, kvalitetnim materijalima i kreativnim grafikama, a svaka od kolekcija odiše originalnošću.

Puma trčanje - svaki komad iz te kolekcije napravljen je s naglaskom na kvalitetu, udobnost i brzinu. Tenisice su napravljene pomoću najmodernije tehnologije te uzdižu trčanje višu razinu, a materijali od kojih je izrađena odjeća ove kolekcije štiti vas od vjetra i ne dozvoljava gubitak tjelesne temperature.

Puma ženska kolekcija - kretivni direktor Pume - Hussein Chalayan - lansirao je kolekciju za žene koje su zadovoljne sobom i žele se izraziti na poseban način. Čiste linije inspirirane su linearnom formom mišića ljudske anatomije i Toyo Ito-m, japanskim tipom arhitekture.

Puma jedrenje - Puma Ocean Racing kreće punim jedrima u novu proljeće&ljeto 2010. sezonu.  Inspirirana opremom koju su koristili hrabri mornari na Puma’s il mostro brodu  dok su jedrili oko svijeta, ova kolekcija nudi originalne kreacije i tehničke detalje te je možete nositi i na brodu i dok ste usidreni u lukama diljem svijeta.

Puma Afrika - Puma surađuje s  umjetnikom iz Afrike - Kehinde Wileyem - koji je dizajnirao Puma Afrika kolekciju za proljeće&ljeto 2010. Kolekcija Puma Afrika koristi sedam grafičkih obrazaca iz postojećih Wileyemovih radova te ih integrira unutar kolekcije. Ovo je prva suradnja između Puma i Kehinde Wileya te je dio veće - Afrikom inspirirane - tematske kampanje za Svjetsko prvenstvo u nogometu 2010.

Puma motorsport SS2010 – koristeći urbani dizajn, Puma čini motorsport prihvatljivim za sve, a ne samo za profesionalce. U kolekciji odjeće mogu se vidjeti mrlje na odjeći i “prljavi” izgled te moderni zig - zag vez kombiniran s modernim grafikama. Glavna inspiracija za ovu kolekciju dolazi iz Ferrari tima Formule 1 te Duccati motora.

 
Komentari
+2
 
bibi3
  • 5.12.2009 12:27:44
  • Bodova: 828
  • Prijavi
obožavam Pumine proizvode