Prve kave na sunčanim terasama bit će još bolje u ovim prekrasnim haljinama

Prve kave na sunčanim terasama bit će još bolje u ovim prekrasnim haljinama

Pronašle smo petnaest divnih modela lepršavih haljina u kojima ćemo se osjećati lijepo i stylish, a ujedno su i praktične i nosive u mnogim prigodama

Nakon što smo gotovo dva mjeseca proveli unutar svojih domova, toplije vrijeme i vijest o ponovnom otvaranju kafića i restorana svima su nam izmamili osmijeh na lice. Uz pridržavanje svih uputa stručnjaka, jedva čekamo sjesti na terasu svog omiljenog kafića i popiti kavu s prijateljicama.
 
Ujedno je to i odlična prilika da se napokon malo sredimo, a jedan od naših omiljenih komada za tople proljetne dane su lepršave haljine koje su savršene za takve ležernije prigode. Prvi ljetni modeli već su stigli u ponudu naših omiljenih brendova i izgledaju zaista fantastično. Vrlo su trendi haljine ukrašene veselim ljetnim uzorcima i motivima te volanima koji u kombinaciji s velikim cekerom djeluju zaista trendi i romantično.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jeanne (@jeannedamas)


Pronašle smo petnaest divnih modela lepršavih haljina u kojima ćemo se osjećati lijepo i stylish, a ujedno su i praktične i nosive u mnogim prigodama. Širi modeli haljina biti će vrlo popularni i oni su odličan izbor jer pristaju svim figurama. Uz njih će savršeno pristajati sandale, espadrile ili pak natikače te pletena torba. To će biti savršeni outfit za odlazak na prvu kavu, ali i za obavljanje raznih obaveza po gradu.
 
Upečatljive modele lepršavih haljina donosimo u nastavku.
 
Foto: H&M, Mango, Reserved, Zara

H&M, 260 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 12.5.2020 15:02:40
  • Bodova: 22553
  • Prijavi
Ima par zgodnih , ali još se nisam odlučila nositi haljine.
tikica-
  • 12.5.2020 10:25:18
  • Bodova: 50694
  • Prijavi
Nisu mi lijepe,torbaste su.