Prozračne ljetne haljine u bijeloj boji zavladale su high street ponudom, a mi smo izdvojile najljepše modele

Prozračne ljetne haljine u bijeloj boji zavladale su high street ponudom, a mi smo izdvojile najljepše modele© mango/stradivarius

Ljeto je pred vratima, a sve više temperature i sve jače sunce znače da ćemo uskoro uskočiti u najlaganiju odjeću koju posjedujemo. Bijele haljine definitivno su stoga pravi odabir za ljetne sparine, pa ti donosimo izbor predivnih modela iz high street ponude

Protekla dva mjeseca nismo mogle šetati dućanima niti bezbrižno isprobavati mnoge modne novitete iz high street ponude, no kako se sada  veselimo skorom značajnom popuštanju mjera prevencije zaraze koronavirusom, to znači da ćemo uskoro moći sjesti na kavu s prijateljicama i slobodno proštetati ulicama grada u sad već ljetnim odjevnim kombinacijama. 
  Kako su dani sve dulji i sve topliji, naša potreba da se rashladimo raste. A da bismo se osjećale lagano, lepršavo i ženstveno tijekom ljetnih dana pomoći će nam i bijele prozračne haljine koje svake godine preplave police dućana. Napravljene od laganih materijala, široke ili pak u stilu košulja - bijele haljine svake godine apsolutne su vladarice ljetnih mjeseci, a čak i uz koronavirusa ni ove godine neće biti ništa drugačije po tom pitanju. 

via Tenor

Upravo zbog toga smo odabrale deset divnih modela iz aktualne ponude high street brendova, a koje su cijenovno povoljne te ih je moguće naručiti i online. 
 
Prozračna široka haljina iz Zare - 299 kuna

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tonksss
  • 3.5.2020 11:03:55
  • Bodova: 7420
  • Prijavi
Malo su mi bapske
vmarina
  • 3.5.2020 9:55:45
  • Bodova: 50767
  • Prijavi
Ima par lijepih.