Provjerile smo ponudu Massima Duttija za jesenske poslovne kombinacije

Provjerile smo ponudu Massima Duttija za jesenske poslovne kombinacije© Massimo Dutti

Poznati španjolski brend ove nas je jeseni oduševio svojom kolekcijom u kojoj dominiraju komadi od kvalitetnih materijala, klasični krojevi te neutralne boje

Prvi rujanski dani donijeli su nam česte promjene vremena i različite vremenske uvjete, što je i tipično za ranu jesen. Takvi vremenski uvjeti pred nas stavljaju brojne izazove kad je u pitanju osmišljavanje efektnih kombinacija za svaki dan. Jutra su svježa, a dani topli pa je ovih dana slojevito odijevanje najbolji izbor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ANINE BING (@aninebing)


Ovo prijelazno razdoblje savršeno je vrijeme da počnemo razmišljati o svojoj jesenskoj garderobi, a u ponudu mnogih brendova stigle su jesenske kolekcije koje nam donose savršen spoj klasičnih i trendi komada idealnih za sve prigode.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ANINE BING (@aninebing)


Kao jedan od najvećih trendova ove jeseni istaknuli su se komadi od umjetne kože koji dominiraju ponudom brojnih brendova, a rado ćemo ih nositi u danima koji su pred nama. Vrlo su popularne i bluze od satena te midi haljine dugih rukava.
  Blejzeri, široke hlače i svestrane košulje i ove se sezone ističu kao favoriti za poslovne jesenske kombinacije, a jedan od brendova u čiju ponudu uvijek volimo zaviriti u potrazi za elegantnim poslovnim komadima je Massimo Dutti.
 
Poznati španjolski modni brend ove nas je jeseni oduševio svojom kolekcijom u kojoj dominiraju komadi od kvalitetnih materijala, klasični krojevi te neutralne boje i inače tipične za ovaj brend.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Massimo Dutti (@massimodutti)


Massimo Dutti donosi nam elegantnu i profinjenu odjeću idealnu za uredski look, napravljenu od visokokvalitetnih materijala poput vune, kašmira i svile. Vuneni blejzeri i hlače,  bluze s uzorcima te odlične gležnjače i čizme samo su neki od odličnih komada koje možeš pronaći u ponudi ovog brenda, a savršeno će upotpuniti tvoje jesenske kombinacije. 
 
20 odličnih modela iz najnovije ponude donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, Massimo Dutti

Hlače ravnog kroja od 100 % vune, 749 kn

1/20
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2