Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Pronašle smo idealne haljine za jesensko vjenčanje

Pronašle smo idealne haljine za jesensko vjenčanje

Jesenska vjenčanja su misteriozna, čarobna i posebno romantična

Gotovo sve žene planiraju svoje idealno vjenčanje od malih nogu. Kao djevojčica si zasigurno imala viziju velikog, glamuroznog vjenčanja na lijep sunčan dan. No, sada kada si odrasla tvoja vizija savršenog vjenčanja možda se promijenila.

Možda više ne želiš veliko i raskošno vjenčanje, nego privatni, intimni obred kojemu će svjedočiti samo najbliži. Možda više ne želiš da to bude na vruć ljetni dan kada ne možeš obući niti majicu, a da se ne preznojiš. Ako je tako, znaj da nisi jedina koja o tome tako razmišlja.

Sve više žena se odlučuje na vjenčanje tijekom jesenskih mjeseci. Osim ugodnije temperature, jesenska vjenčanja imaju posebnu čar u sebi. Ona su mistična, ugodna i posebno romantična. Ako izabereš datum na početku jeseni, možeš nositi svoju haljinu iz snova bez brige o tome hoće li ti biti prevruće ili prehladno. Nije li to idealno?

Ako još nisi sigurna zašto je jesensko vjenčanje dobar odabir, zaviri u kolekciju vjenčanica prigodnih za jesenska vjenčanja koje će te inspirirati u potrazi

Počitaj još:   

Čipkaste vjenčanice dugih rukava zaista izgledaju čarobno i elegantno. Iako nisu komplicirane, te nemaju puno materijala na sebi, one su same po sebi dosta za kompletan look.Zašto svaka vjenčanica mora biti čisto bijela i puna tila i čipke? Izaberi poseban model u kojemu ćeš pokazati svoju osobnost.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Labude (@labudekoeln) on


Ova vjenčanica je zapravo suknja i top u dva dijela. Tko kaže da ljepota i praktičnost ne idu ruku pod ruku? Volimo i neobičnu krunu koja se savršeno uklapa u scenarij jesenskog vjenčanja.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iako mnogo modnih stručnjaka tvrdi da je manje više, nekada si ne možemo pomoći. Ako želiš izgledati kao princeza na svom vjenčanju onda to i napravi bez obzira na to što drugi kažu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Labude (@labudekoeln) on


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grace Loves Lace (@grace_loves_lace) on


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grace Loves Lace (@grace_loves_lace) onAko izabereš datum na početku jeseni, možeš nositi bilo koju haljinu bez straha hoće li ti biti vruće ili hladno.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tvoje djeveruše će uživati u udobnim i lijepim haljinama koje savršeno pristaju uz jesensku temu.
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 24.8.2019 16:40:37
  • Bodova: 46798
  • Prijavi
Predivne su vjenčanice.
vmarina
  • 24.8.2019 16:33:25
  • Bodova: 50708
  • Prijavi
Lijepe su.