Pronađi inspiraciju za efektne poslovne kombinacije za proljeće

Pronađi inspiraciju za efektne poslovne kombinacije za proljeće

Outfit ideje za radni tjedan

Stiglo nam je proljeće pa se nadamo da si već osvježila svoju garderobu i pripremila je za toplije dane. Teške kapute i debele jakne zamijenile smo balonerima i kožnim jaknama, a čizme su mjesto prepustile laganim balerinkama i mokasinkama.
 
I dok odijevanje za ležernije prigode i nije neki problem, kad su u pitanju kombinacije za posao treba biti malo kreativniji. Naime, radiš li u formalnijem okruženju, onda zasigurno to iziskuje i određena pravila po pitanju odijevanja. Upravo iz tog razloga, prilikom kombiniranja poslovnih komada potrebno je malo više pažnje, osobito želiš li cijelom stylingu dati svoj osobni pečat i zadržati dozu ženstvenosti i chica.
 
Zbog raznolike ponude high street brendova, poslovne kombinacije danas su sve samo ne dosadne. Pažljivim kombiniranjem nekoliko upečatljivih komada može se stvoriti vrlo efektan dojam.
 
Mi smo inspiraciju za poslovne kombinacije pronašli na Instagram profilima naših omiljenih trendseterica, a neke od najboljih kombinacija otkrivamo ti u nastavku.
 
Foto: Instagram

Darja Barannik

1/6
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 5.4.2019 14:50:01
  • Bodova: 23063
  • Prijavi
Ima stvarno zgodnih i maštovitih kombinacija , ali nisu mi baš sve za posao , neke su više za noćni izlazak, dobro sve ovisi gdje se radi.