Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Planiraš piknik u prirodi? Uz ove preslatke haljinice - zablistaj i u toj prigodi

Planiraš piknik u prirodi? Uz ove preslatke haljinice - zablistaj i u toj prigodi© asos/oysho

Iako je ovo kasno proljeće obilježeno nestabilnim vremenom, mi se nadamo da će uskoro temperature značajno porasti i da ćemo što više vremena moći provoditi u prirodi. To je ujedno i odlična prilika za organizirati piknik, a ako ti se ta ideja sviđa imamo i prijedlog što odjenuti

Ovih dana maštamo o romantičnim piknicima ispod krošnji drveća ili pak na suncu na nekoj idiličnoj livadi punoj poljskog cvijeća. Iako nam takve ideje zvuče kao divan način za provesti neko sunčano lipanjsko poslijepodne, dobra je zamisao i prilagoditi se situaciji pa nakon posla otići u obližnji gradski park i tamo za prijatelje prirediti mali piknik s hladnim pićima i domaćim snackovima. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lina S, 23 (@shevclina)


Ako se i tebi sviđa zamisao o pikniku, dobro je znati i da trebaš pripaziti što odjenuti za takvu priliku. Iako se čini da je piknik super ležeran način provođenja vremena, svejedno par stvari trebaš imati na umu kada biraš svoj outfit. Naime, bitno je da odjeća koju nosiš bude udobna i dovoljno široka, te da ne sputava sjedenje i kretanje. Uz to, bit će ti lakše ako sve što odjeneš bude lepršavo i lagano, jer će ti biti manje vruće. Na kraju, zgodno je odabrati i vedre ili svijetle boje kako bi sve odisalo ljetom. 

Kako bismo ti olakšale pripremu outfita za piknik, odabrale smo deset divnih ljetnih haljina u kojima će sjedenje na travi biti ugodno. Od šarenih, kariranih ili pak cvjetnih - sigurne smo da ćeš u našem izboru pronaći idealnu piknik haljinicu za sebe. 
 
Retro bijela haljina iz Manga - 599 kuna

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2