Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Pješčani sat ili trokut? Uz ove naputke odredi svoj tip tijela i odaberi haljinu koja će laskati tvojoj figuri

Pješčani sat ili trokut? Uz ove naputke odredi svoj tip tijela i odaberi haljinu koja će laskati tvojoj figuri© instagram

Uz našu pomoć odredi svoj tip građe i saznaj koji kroj haljina je osmišljen baš kako bi tebi najbolje pristajao

Koliko ljudi, toliko ćudi, ali i građa tijela. Kod odabira garderobe koja nam savršeno pristaje potrebno je uzeti u obzir ne samo ono što nam se vizualno sviđa već i kako će nam određeni dizajn i kroj pristajati - i pri tome ne mislimo samo na odabir adekvatne veličine odjeće. Naime, žene možemo podijeliti u nekoliko kategorija građa tijela, a svaki tip ima svoje određene karakteristike, prednosti i mane koje odjećom možemo naglasiti ili sakriti. 
 
Zato je kod odabira idealnih haljina za svečane prilike, ali i za svaki dan, potrebno dobro poznavati svoje tijelo i tip vlastite građe. Osim što će nam izbor biti olakšan, bit ćemo i sigurne što nam najbolje pristaje i u čemu ćemo se najbolje osjećati. 


(Foto: www.profimedia.hr)


Uz naše smjernice odredi svoj tip građe i inspiriraj se za kupnju haljine koja će ti stajati kao salivena.
 
Tijelo u obliku kruške

Žene oblika kruške karakterizira slabiji i mršaviji gornji dio tijela te jaki bokovi i bedra. Struk je blago naglašen u odnosu na široke bokove koji su znatno veći od grudi i ramena. Cilj je kod ove građe haljinama postići ravnotežu između gornjeg i donjeg dijela tijela. To je najlakše postići tako da vizualno povećaš gornji dio tijela, osobito predio prsa. Haljina koja se širi od struka najbolje će postići željeni efekt.
 
Uz to, dodaci kao što su volani, nabori i drugi veći detalji u predjelu prsa dodatno će pomoći uspostaviti simetriju. Druga mogućnost su i dublji dekoltei, gola ramena ili leđa zbog kojih će pogled automatski letjeti prema gornjem dijelu tijela, a ne problematičnim zonama.
 
Bilo bi dobro odabrati i A kroj suknje, odnosno donjeg dijela haljine. Lagani materijali koji padaju preko oblina idealan su odabir za žene ove građe, a dužina haljina i suknji ne bi trebala prelaziti iznad koljena.
 
Trebale bi se izbjegavati uske i kratke haljine, široke suknje, naglašeni struk koji ističe stražnjicu te duge suknje bez forme.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Steph (@stephstyle101)

1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 27.6.2020 14:13:39
  • Bodova: 21235
  • Prijavi
Odlični savijeti, dobro bi se bilo držati tih pravila.