Ovih pet predmeta kupit će svaka Francuskinja kako bi bila šik ove jeseni, a ovo je naš high street izbor

Ovih pet predmeta kupit će svaka Francuskinja kako bi bila šik ove jeseni, a ovo je naš high street izbor© Instagram/zara

"Must have" komadi svake Francuskinje, neovisno o godišnjem dobu, moraju biti dovoljno udobni za lagane šetnje, prilagođeni svim mogućim vremenskim promjenama, dovoljno elegantni i dovoljno klasični

"Stil francuske djevojke" univerzalan je pojam; svi znaju što je to, a opet, taj pojam ne možemo u potpunosti definirati. Upravo to je čarolija stila francuske djevojke - klasičan je, jednostavan i šik, ali postoji i taj element koji odijevanje više čini umjetnošću nego rutinom. 
 

"Must have" komadi svake Francuskinje, neovisno o godišnjem dobu, moraju biti dovoljno udobni za lagane šetnje, prilagođeni svim mogućim vremenskim promjenama, dovoljno elegantni i dovoljno klasični, a upravo takvi su i komadi koji će se i ove jeseni naći u ormaru svake Francuskinje.

Od crnih traperica, pletene haljine i majice dugih rukava, pa sve do malih šik torbica i udobnih duksica, ovo je pet predmeta koje ove jeseni moraš uvrstiti u svoju garderobu kako bi probudila Francuskinju u sebi. Čak je i high street ponuda prepuna ovih "must have" predmeta, pa smo izdvojile neke od njih koje želimo u svom ormaru.


 
Pletena haljina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aïda | french Minimalist style (@basicstouch)


Pletena haljina svestrani je komad koji ćemo ove jeseni viđati posvuda. Najpopularnije će zasigurno biti one u neutralnim i zemljanim bojama tipičnima za jesen, a u kombinaciji s trendi balonerom, kožnom jaknom te omiljenim gležnjačama ili čak tenisicama, izgledat će neodoljivo.


Mango, 249,90 kn
Stradivarius, 149,90 kn
Zara, 149,90 kn

1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2