Ove jeseni džemperi se nose na sve. Izabrale smo najljepše do 200 kn

Ove jeseni džemperi se nose na sve. Izabrale smo najljepše do 200 kn

Svestrani, topli i ugodni, džemperi se mogu nositi u gotovo svakoj prilici jer sjajno izgledaju uz traperice, suknju, trenirku, pa čak i haljinu

Naš idealan svijet zauvijek bi ostao u jeseni. Zašto? Jer noću nije previše mračno (ali ujutro je dovoljno svijetlo da se ne osjećaš depresivno), a vrijeme također nije previše hladno i nije previše toplo. Također, jedini topli komad koji bi nam trebao u ovom idealnom svemiru su džemperi
Nema što ne volimo kod ovog odjevnog komada. Džemperi su svestrani, topli, ugodni i udobni, mogu se nositi u oversize ili strukiranoj opciji ovisno o raspoloženju i prilici i sjajno izgledaju uz gotovo sve kombinacije: uz traperice, trenirku, suknju ili čak na haljinu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessie Bush (@wethepeoplestyle)


Uostalom, to je jedini odjevni predmet koji je toliko mekan da imamo osjećaj kao da nas grli. Trebamo li dodati bilo što drugo?

Jesen je stigla i s njome su stigli najudobniji, najslađi i najtopliji džemperi za nadolazeće hladne mjesece. Ovaj vječni komad svake nas sezone iznenadi u novom ruhu pa ovogodišnji trendovi tako uključuju preslatke puf rukave, uzorke, pastelne tonove i jarke boje koje će oživjeti tmurne dane, ali i ostatak tvoje garderobe. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli meganellaby (@meganellaby)


Možda voliš glomazne oversize džempere ili one uske i strukirane, možda si u potrazi za komplementarnom bojom kako bi upotpunila svoje monokromatske outfite, a možda već tjednima sanjaš o šarenom džemperu. Koji god stil tražila, zaviri u našu galeriju u nastavku jer pronašle smo najljepše tople džempere do 200 kuna.
 
Reserved, džemper u žutoj boji, 159 kn

1/20
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
dorryy00
  • 2.10.2020 8:57:06
  • Bodova: 28220
  • Prijavi
Volim đempere