Osam modela cipela koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru

Osam modela cipela koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru© Instagram

Cipele su jedan od onih komada u koje definitivno vrijedi uložiti jer ćeš biti sigurna da ćeš ih moći nositi godinama

Svaka zaljubljenica u cipele složit će se da ne postoji ništa što bolje podiže outfit od para dobrih cipela. Cipele su kraljice svih modnih dodataka, šlag na torti svake kombinacije, a ponekad mogu biti jednako važne kao i sam outfit.
 
Cipele su jedan od onih komada koji mogu biti prava investicija i u koje definitivno vrijedi uložiti, jer ćeš tada biti sigurna da ćeš ih moći nositi godinama. A kada je riječ o vrstama cipela, ne treba ti milijun različitih - dovoljno je tek nekoliko para koje možeš nositi u kombinaciji s različitom odjećom - neke sportske, neke elegantne i neke za svaki dan. 

Stoga je najbolje odabrati bezvremenske cipele za koje znaš da nikada neće izaći iz mode - poput klasičnih crnih gležnjača, salonki u neutralnoj boji koje idu na sve, ili pak ljetnih natikača ili sportskih tenisica. Sve su to cipele koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru, uz još nekoliko, a sveukupno ih je osam. Pronašle smo modele koje će ti podići outfit, kao i raspoloženje.
 
Bijele tenisice

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jess (@sunbeamsjess)


Klasične bijele tenisice svaki outfit mogu učiniti cool i uglađenim, a možeš ih nositi na sve i prikladne su za bilo koju sezonu. Jednom kada kupiš par bijelih tenisica u koji si se zaljubila, teško da ćeš poželjeti bilo koji drugi par cipela.
1/8
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 4.9.2020 15:04:26
  • Bodova: 23859
  • Prijavi
Slažem se , i ja obično imam taj odabir cipela u ormaru .