Obožavamo satenske haljine, a ovih 15 modela želimo u svom ormaru

Obožavamo satenske haljine, a ovih 15 modela želimo u svom ormaru

Najjednostavniji način da se nadolazeće jeseni osjećaš elegantno je uz mekanu satensku haljinu - ovo su neki od najljepših modela iz trenutne ponude

Možemo samo pretpostaviti da se većina nas osjeća kao da smo ove godine trepnuli i to je trajalo od ožujka do kolovoza. U ovom razdoblju dogodilo se puno toga, a kada je o modi riječ, prešli smo iz papuča i trenirki do toga da odjednom imamo gdje ići i ljepše se obući. 
A na spomen lijepog odijevanja, odmah pomislimo na haljinu u svim njezinim izdanjima. Bijele haljine dale su nam ljetnu vibru, žute haljine uljepšale su nam najtmurnije dane, a mini haljine spašavale su nas od nesnosnih vrućina. Sada, kada nam je jesen odmah iza ugla, a trgovine su pune novih kolekcija, vrijeme je da razmislimo o haljinama u kojima ćemo ostatak 2020. godine otpratiti sa stilom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NNENNA (@nnennaechem)


S obzirom na to da ovih dana opasno prolazimo kroz high street ponudu, primijetile smo kako su satenske haljine popriličan trend ove sezone. To bi moglo imati veze s činjenicom da nam pružaju instant osjećaj profinjenosti, čak i ako ih nosiš u kombinaciji s tenisicama ili glomaznim sandalama.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli INIDE˙ JASNAUSKAITE˙ (@jasnauskaite)


Taj mekani i luksuzni osjećaj satena na koži jednostavno je savršen odabir za svaku priliku u kojoj se želiš osjećati zanosno i elegantno. Bez obzira, voliš li više mini ili midi, slip ili haljinu na preklop, pronašle smo 15 satenskih modela haljina u koje ćeš se zaljubiti.
 
H&M, bež haljina na preklop, 167 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
canyon
  • 25.8.2020 9:07:52
  • Bodova: 16376
  • Prijavi
Asos crvena, predivna. Ja bihhhhhhh nju!