Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Novom cruise kolekcijom Dijane Viljevac vlada senzualnost

Novom cruise kolekcijom Dijane Viljevac vlada senzualnost

SuperbabeKillah glavno lice nove kolekcije

Nova Cruise kolekcija 2018. dizajnerice Diane Viljevac u sebi nosi utkane neodoljive romantične komade i obraća se ženama koje žele naglasiti svoju figuru i senzualnost ali i osjećati se nesputano i ugodno.

Kao okosnica kolekcije pojavljuje se svila, materijal koji ima nevjerojatnu snagu i moć, a taktilno djeluje potpuno nježno i krhko.

Baš je takva i žena kojoj se dizajnerica ovog puta obraća. Krhke i nježne vanjštine, no samosvjesna, slobodna i čvrsta iznutra. Nenametljiva ali uvijek privlačna i zamijećena.

Vizualni identitet brenda i dalje ostaje blizak minimalizmu, bojama umirujućih tonova i pročišćenom dizajnu, stoga su haljine izrazito nosive te funkcioniraju i za dnevne i večernje varijante.

Unatoč minimalističkom pristupu svaka je haljina pomno razrađena do najsitnijeg detalja, s prorezom na pravom mjestu, gumbićima koji osiguravaju ležeran izgled ili posebnim otvorom na dekolteu.

Kolekcija u ponudi ima nekoliko različitih uzoraka materijala, duge i kratke haljine koje su izrazito nosive.

Dizajnerica nastavlja sa praksom da objavljuje novu kolekciju svakih mjesec dana, što je vrlo pozitivno prihvaćeno kod klijentica.

Kolekcija je dostupna na adresi Šenoina 11/2. kat ili putem web shopa: www.dianaviljevac.com.

 
Foto/gif: Karmen Poznić
Model: Karla Zelić
 

Nova cruise kolekcija Dijane Viljevac

1/12
 
Komentari
+2
 
Moderator
-nany-
  • 10.7.2018 13:31:54
  • Bodova: 132757
  • Prijavi
Baš mi se ništa ne sviđa, pogotovo ne kombiniranje sa tenisicama. Osim toga, slabo se i vide modeli, samo u naznakama pojedini.
vmarina
  • 7.7.2018 11:06:26
  • Bodova: 45695
  • Prijavi
Prekrasni modeli.