Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Nova H&M kolekcija odiše glamurom i elegancijom, a ovo su naši favoriti

Nova H&M kolekcija odiše glamurom i elegancijom, a ovo su naši favoriti© H&M/Senja Vild

H&M Conscious Exclusive ponovno je tu s posebnom kolekcijom povodom 10. godišnjice i ugođaj je jasan: pripremi se na veliku dozu elegancije!

Nova H&M kolekcija odiše istančanim glamurom, tajnovitim šaputanjima i zabavama iz nekih prošlih vremena okupanih blještavilom, uz raskošne krojeve za kasne noćne sate i svestrane osnovne komade – i što je najvažnije, sve kroz prizmu održivije mode.
U izradi su po prvi put primijenjeni i reciklirana mjed, reciklirani cink i TENCELTM X REFIBRATM, brendirano liocelno vlakno, djelomice napravljeno od odbačenog pamuka. AW19 Conscious Exclusive kolekcija dostupna je online na hm.com od 26. rujna, odnosno od danas.
 
Glavnu ulogu u kolekciji u sklopu ovog drugog izdanja Conscious Exclusive kolekcije u 2019. imaju romantične haljine: haljina od jacquarda u prekrasnoj nijansi plave boje s uzorkom ruža i duga svečana haljina od tila u zagasitoj nijansi ružičaste boje izrazito su zanimljivi komadi koji neće proći nezamijećeno, kao niti svjetlucave mini haljine na vezanje s mašnama i crno-bijelim harlekinskim uzorkom, dok su istovremeno sve napravljene od mješavine recikliranog poliestera.
 
„Početna inspiracija za AW19 Conscious Exclusive kolekciju bili su tajnoviti balovi pod maskama koji su se održavali tijekom 1960-ih. To su bila grandiozna i jedinstvena događanja gdje je već samo očekivanje početka svečanosti povećavalo uživanje u samom balu. Želja nam je bila dizajnirati posebne odjevne predmete koji će se moći zadržati u garderobi još godinama, upravo zahvaljujući svojoj svestranosti. Naši kupci će moći vidjeti kako se kombinacije mogu stilizirati u skladu s vlastitim karakterom i raspoloženjem, i nadamo se da će ova odjeća biti brižno čuvana, uz brojne trenutke sreće i sjećanja na veličanstvene i zabavne večeri,” ističe Ella Soccorsi, dizajnerica u H&M-u.
 
Rita Rumora i Nika Matić odlično su utjelovile duh Conscious Exclusive kolekcije, a njihove fotografije potpisuje Senja Vild.

Izdvojile smo najljepše komade zajedno s cijenama, a otkrivamo ti ih u galeriji u nastavku:
 
1.


592 kn


954 kn

 
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
ivas
  • 27.9.2019 10:30:45
  • Bodova: 53123
  • Prijavi
Više mi je kičasto nego glamurozno i preskupo s obzirom da znamo kakva je kvaaliteta H&M odjeće