Nose se futurističke čizme debelih đonova, a Zara ima genijalne modele

Nose se futurističke čizme debelih đonova, a Zara ima genijalne modele© Zara

Glomazne, vodonepropusne i debele - to su čizme kakve se nose ove jeseni i zime. Provjerile smo Zarinu ponudu i pronašle odlične modele

Svi znamo koliko je adekvatna obuća bitna za jesen i zimu. Dok ljeti možemo trčkarati u japankama od 30 kuna, tijekom hladnijih mjeseci iznimno je važno da nam obuća bude topla, kvalitetna i vodootporna kako bi nas dobro služila tijekom kišnih i snježnih dana. Upravo su tople, debele i glomazne čizme i gležnjače hit ove sezone, a mi smo si dale truda pa smo "pronjuškale" Zarinu aktualnu kolekciju te pronašle deset modela koji možda nisu ženstveni, ali su zato vrlo kul. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrew Belousov (@abendgeist)

Trend nošenja futurističkih crnih čizama svih visina pokrenut je prije nekoliko godina, a od tada ne izlazi iz mode. Bajkerske čizme tako su kombinirane s asimetričnim ogromnim đonovima, detaljima poput lanaca i zakovica, zatvaračima i neobičnim tkaninama, a sve da bi finalni rezultat bio dizajnerski zanimljiv, ali i funkcionalan. 

Zara nam tako trenutno nudi bogat izbor glomaznih čizama iznimno debelog đona koji neće dozvoliti ni jednoj jedinoj kapljici vode da prodre do naših čarapa. Iako ovakve čizme i gležnjače nisu elegantne niti izgledaju profinjeno, vrlo su udobne i lako nosive. Najbolje izgledaju kada ih se kombinira s lepršavim haljinama ili pak trapericama, a baš svakom outfitu će podariti dašak alternativnog looka. 

Pogledaj našu fotogaleriju i izaberi par koji ti se najviše sviđa. 
 
Zara crne čizme s debelim đonom i zatvaračem na prednjoj strani - 299 kuna

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2