Neodoljivo zabavan projekt s ALDUK potpisom

Neodoljivo zabavan projekt s ALDUK potpisom

Prva hrvatska modna bojanka u zanimljivoj suradnji poznatog modnog dizajnera Ivana Alduka i ilustratorice Lane Hudine

Svježu, originalnu i zabavnu stranu mode donosi nam neumorni dizajner Ivan Alduk. ALDUK se zajedno s ilustratoricom Lanom Hudinom potrudio da nam oboji ovo siječanjsko sivilo.

Simpatična i kreativna modna bojanka prati mladenku kroz pripremu za vjenčanje i prikazuje neke od najtraženijih vjenčanica s ALDUK potpisom. Situacije poput izbora vjenčanice, ulaska u crkvu u pratnji djeveruša ili rezanja torte, zabilježene su ovom bojankom koja će vam sigurno izmamiti osmijeh.
„Osmišljavanje i izrada bojanke bila je pravi užitak, a mislim da ćemo se i mi sami s veseljem baciti na bojanje i tjeranje stresa. Anti-stress bojanke novi su hit u svijetu, a mi smo htjeli napraviti nešto tipično naše, pa su tako nastale kartice za bojanje koje se kasnije mogu uokviriti te postati trajna uspomena“ rekao je Ivan.

Ilustratorica Lana u bojanku je ubacila i samog dizajnera te njegovog ljubimca, patuljastog šnaucera Čarlija te im na taj način dodala posebnu dozu osobnosti. ALDUK modna bojanka dolazi s paketom drvenih bojica i namjenjena je suradnicima te klijenticama.   
 

„Proces organizacije vlastitog vjenčanja često je stresan i vjerujem da će naše buduće klijentice i mladenke s ovom bojankom uspjeti otjerati zabrinutost, predahnuti i uživati u dječjim radostima“ izjavio je dizajner uz napomenu kako će svaka mladenka pri narudžbi vjenčanice koja se izrađuje prema njenim mjerama dobiti ovaj mali poklon.


 
Komentari
+2
 
say_ema
  • 27.1.2016 9:44:49
  • Bodova: 10361
  • Prijavi
Fora je! :D Svida mi se... di je ovo bilo kad sam bila dite hhahaa :D
mikica61
  • 26.1.2016 20:21:07
  • Bodova: 126535
  • Prijavi
prekrasno...i vjenčanice ....bojanka i bojice