Naši omiljeni komadi odjeće sa sniženja za punije žene

Naši omiljeni komadi odjeće sa sniženja za punije žene

Trenutno brendovi u ponudi imaju divnih haljina, jakni,vesti...

Nekako se u svijetu mijenja "klima" što se tiče odjeće za punije žene. Žene s viškom kilograma postaju sve modno svjesnije i sve su samopouzdanije i traže da se dosadašnji modni stereotipovi o odjeći za ovakve žene konačno sruše!

Odjeća ne mora biti vrećasta, sva u crnom i posve lišena seksepila. I punije se žene žele lijepo obući! Pa što ako neke od nas imaju veću stražnjicu ili nam trbuh strši, zar to znači da se moramo zamotati u bezobličnu plahtu?

Proizvođači odjeće iz godine u godinu sve više to počinju shvaćati pa sve više niču razne marke, dućani i web shopovi s modernom odjećom namijenjenom upravo ženama s viškom kilograma. I, u njima se može naći dobro krojena odjeća koja prati svjetske modne trendove. Možda je još uvijek najviše web shopova (i to vani, ali na svu sreću sve više unutar EU pa ne plaćamo carinu), a nedovoljno fizičkih dućana u kojima bi se odjeća mogla i isprobati, no i web shopovi su u današnje vrijeme prilično točni što se mjera tiče (osim ako ne naručujete preko nekih kineskih gdje su veličine uvijek puno manje).

Upravo smo iz raznih webshopova mi odabrali nekoliko svojih top komada za nadolazeće dane.

Čak i ako nešto od ovoga (ili sve od navedenog) nije vaš stil, svejedno vas pozivamo da se usudite izaći iz svoje zone sigurnosti te da isprobate nešto novo, novi komad odjeće, kroj, boju ili uzorak, koji još niste do sada probali. Nikad ne znate, možda vam se dopadne i to postane dio nove vas!
Mango (Violeta linija)
369,90 kn (sniženo s 549,90 kn)
1/12
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 22.1.2019 14:45:00
  • Bodova: 23034
  • Prijavi
Nemam problema sa kilama , ali moram priznati stvarno genijalna ponuda , sve mi je prelijepo.