Nakon Meghan, sad i Kate: Revolucija u svijetu kraljevske mode

Nakon Meghan, sad i Kate: Revolucija u svijetu kraljevske mode© www.profimedia.hr

Kate Middleton sve češće i češće nosi hlače i elegantna poslovna odijela prkoseći na taj način ustaljenim kraljevskim pravilima.

Vojvotkinja od Cambridgea, supruga princa Williama i buduća kraljica Velike Britanije, omiljena Kate Middleton poznata je kao pripadnica kraljevske obitelji koja uvijek besprijekorno izgleda, pazi na svaki detalj i gotovo nikada ne čini protokolarne i stilske greške. Nakon što smo dugo slušali o tome kako Meghan Markle krši kraljevska pravila, a osobito ona modna, čini se da je i Kate u zadnje vrijeme krenula u istom smjeru. Naime, lijepa vojvotkinja sve se češće u javnosti pojavljuje u hlačama, tj. elegantnim odijelima. Takav poslovni look atipičan je za pripadnice kraljevske obitelji, a poznato je i da ga kraljica Elizabeta ne smatra prikladnim za protokolarne dužnosti.
 
Unatoč tome, Kate se u posljednja dva mjeseca sve češće i češće pojavljuje u javnosti u širokim ili uskim hlačama koje joj sjajno stoje. Spajajući ih s „matching“ sakom, izgleda ujedno profinjeno i elegantno, ali i casual. S obzriom da smo ju deset godina praktički neprestano gledali isključivo u kostimićima, suknjama i haljinama, ova promjena upala je u oko modnim stručnjacima. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Middleton Fashion (@katemiddleton_fashion)


Kraljica Elizabeta II. s druge pak strane nikada u svojoj dugoj vladavini nije zakoračila na domjenak, dodjelu nagrada ili javno okupljanje noseći hlače. Njezin su izbor oduvijek pastelni kostimi i svečane haljine, a iako je i Kate dugo njegovala sličan look, očito se zaželjela fashion promjena.
 
Prošlog je utorka tako imala intervju s britanskom novinarkom Kate Garraway, a za taj se sastanak pojavila u mornarskom plavom kompletu sakoa i hlača s potpisom Alexandera McQueena. Uz to, nedavno je nosila i njegov kombinezon, a prošlog smo ju mjeseca gledali u slatkom kompletu ružičastih hlača i sakoa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Middleton Fashion (@katemiddleton_fashion)

 
Podsjetimo, sličan stil nerijetko je u javnosti nosila Meghan Markle, supruga princa Harryja, koja je oduvijek voljela kršiti kraljevska modna pravila. Čini se da je na više modne hrabrosti inspirirala i svoju šogoricu Kate.
 
U nastavku ti donosimo deset Kateinih lookova kroz godine, a koji su podigli prašinu jer nisu striktno pratili želje kraljice niti tradiciju odijevanja kraljevskih dama.
 
Kate u javnosti nosi hlače

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate.Middleton.outfits (@kate.middleton.outfits)

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2