Na sniženjima smo pronašle haljine koje želimo nositi i cijelu jesen

Na sniženjima smo pronašle haljine koje želimo nositi i cijelu jesen© Zara/Reserved

Na ljetnim rasprodajama pronašle smo savršene haljine koje će se nositi i u prijelaznom razdoblju. Haljina će biti sjajan odabir za ležerne kombinacije, ali i za poslovni look

Kako se približavamo kolovozu, mogli bismo reći da polako razmišljamo i o kraju ljeta. Pogotovo u ovoj čudnoj godini u kojoj kao da nas je i pravo ljeto zaobišlo. Kiše je toliko da nam se jesen čini još i bliža. Nekako se cijela situacija počela odražavati i na izbore outfita, ali i na šoping.
 


Na rasprodajama koje su sada u drugoj fazi sniženja, sve više razmišljamo koji komadi će se moći iskoristiti tijekom jeseni, a možda i zime. Haljine, omiljeni ljetni komad većine žena, se nisu mogle nositi toliko ovo ljeto. Zato ih možemo kombinirati s drugim komadima tijekom jeseni i što dulje uživati u njima.

Mnoge od njih bit će savršen outfit uz lagani kardigan ili sako i uz neki odličan par kratkih čizmica. Haljine cvjetnog uzorka ove sezone toliko se lijepe i ženstvene da bi bilo šteta da i dalje ne uživamo u njima. Uz kožnu jaknu izgledat će i rockerski, a damski uz klasičan baloner. A ne smijemo ni zabraviti da su u trgovine već i stigle ultra chic visoke čizme koje će svakako biti must have ove jeseni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on


Izdvojile smo fantastične haljine sa sniženja koje će savršeno osvježiti jesensko vrijeme, a opet ćeš izgledati chic i ženstveno i produljiti uživanje u omiljenim komadima.
 
Uz cvjetni uzorak ulazak u tmurniji dio godine bit će puno lakši

Reserved, haljina s cvjetnim uzorkom, 199 kn


Zara, haljina s cvjetnim uzorkom, 299 kn


Mango, haljina s cvjetnim uzorkom, 379 kn
1/4
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2