Modne ikone s malih ekrana koje su nam bezvremenska inspiracija

Modne ikone s malih ekrana koje su nam bezvremenska inspiracija© Instagram

Budući da se mnogi trendovi koje su predstavile nama omiljene televizijske junakinje sada vraćaju na velika vrata, odlučile smo se prisjetiti najpoznatijih modnih ikona s televizijskih ekrana

Kada je riječ o legendarnim modnim ikonama, brojne od njih dolaze upravo s televizijskih ekrana i serija koje smo obožavale gledati, sa sjajnom garderobom kakvu smo mogle samo sanjati.
 

Bez obzira na to nadahnjuje li te moda devedesetih, kakvu viđamo na ikonama stila poput Carrie Bradshaw i Rachel Green, ili pak naginješ na suvremenije trendove i modu kakvu su predstavile Serena van der Woodsen i Emily Cooper, za sve nas postoji ženski lik iz serije koji nam je bezvremenska modna inspiracija.

A budući da se mnogi trendovi koje su predstavile nama omiljene televizijske junakinje sada vraćaju na velika vrata, odlučile smo se prisjetiti najpoznatijih modnih ikona s televizijskih ekrana čiji stil i danas volimo i izdvojile neke od najupečatljivijih modnih kombinacija kojima su nas počastile tijekom godina.


 
Carrie Bradshaw, 'Seks i grad'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Carrie Bradshaw (@carriebradshaw_sexandthecity)


Svi ćemo se složiti da je ormar Carrie Bradshaw u seriji Seks i grad zapravo lik za sebe, a ova legendarna serija natjerala je svaku ženu koja ju je ikada pogledala da poželi štikle Manolo Blahnik i sanja o tome da u stvarnom životu nosi tutu haljine. Carrien stil je neponovljiv, a kada je riječ o modi, uvijek je bila ispred svog vremena i zato je jedna od neospornih modnih ikona devedesetih. Njezina kombinacija vintage i dizajnerskih komada genijalno je djelo stilistice Patricije Field, a od njene kultne ružičaste tutu suknje preko vjenčanice s potpisom Vivienne Westwood, ne znamo koji nam je outfit draži.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Carrie Bradshaw (@carriebradshaw_sexandthecity)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Carrie Bradshaw (@carrie_bradshaw_outfits)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Carrie Bradshaw (@carrie_bradshaw_outfits)

1/6
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2