Modna pravila koja je Kate Middleton naučila kada je postala vojvotkinja

Modna pravila koja je Kate Middleton naučila kada je postala vojvotkinja© Instagram/Kensington Palace

Ima besprijekoran stil, ali nije uvijek bilo tako. Evo koja pravila je morala usvojiti, a mi ih možemo naučiti od nje

Velika Britanija je jedna od rijetkih država koja je sačuvala svoju tradiciju i danas je posložena u poredak monarhije u kojoj glavnu riječ vodi kraljica. Zbog toga nije ni čudno što su članovi kraljevske obitelji pod budnim okom medija i javnosti. 

Pa tako i Kate Middleton, prva žena u kraljevskoj lozi koja prije udaje nije imala u sebi ni kap plave krvi. Svjetski modni magazini prate njezin stil od početka, a vjenčanica u kojoj je rekla "da" svom princu Williamu ostavila nas je bez daha. 

Tijekom godina, vojvotkinja od Cambridgea naučila nas je mnogo lekcija o modi i stilu, a ovo su samo neke koje je i ona učila od ulaska u kraljevsku obitelj do danas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on


Ako si nesigurna, pitaj za savjet stručnjaka

Tijekom 2016. godine, Kate je izašla na naslovnici britanskog Voguea, a cijeli look smislila je sama. Javnost ju je iskritizirala i tvrdila da je to prejednostavan izgled za pripadnicu kraljevske obitelji. Vojvotkinja nije više željela riksirati već je unajmila stilisticu. 

U proljeće 2019. godine saznalo se kako je stilistica Natasha Archer trudna i odlazi na porodiljni tako da bismo Kate mogli gledati u nekom novom, svježijem izdanju smišljenom od strane mlade zamjene Virginie Healey. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

1/8
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
shinee
  • 17.9.2019 8:16:47
  • Bodova: 44579
  • Prijavi
"Uvijek zapamti da si princeza i da su milijuni gledaju" R.I.P hrvatski