Minimalizam i elegancija u teretani: Ovom brendu sportske odjeće rijetko koja žena bi odoljela

Minimalizam i elegancija u teretani: Ovom brendu sportske odjeće rijetko koja žena bi odoljela© silou

Brend sportske odjeće Silou oduševio nas je dizajnom, ali i svojom filozofijom. Ekološki održivi, a prekrasni, ovi sportski komadi svidjet će se svakoj zaljubljenici u fitness

Stvorene za fitness, dizajnirane za život – tako osnivačice i iskusne yogine Tatiana Kovylina i Pheobe Greenacre opisuju svoj brend luksuzne sportske odjeće Silou. Funkcionalni, udobni komadi napravljeni od najkvalitetnijih ekološki održivih materijala, minimalističkog dizajna i velike udobnosti – to su glavne karakteristike odjeće s potpisom ovog brenda koji nas je oduševio svojom estetikom.
 
Osnovan 2016., Silou je od tada postao poznati brend luksuzne sportske odjeće za žene te u svojoj ponudi ima sve od tajica i topova za vježbanje pa do trikoa, kombinezona i kupaćih kostima. Sva odjeća ovog brenda je tehnološki unaprijeđena i ispitana tako da materijali od kojih je napravljena budu što izdržljiviji i udobniji, bez vidljivih šavova.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SILOU (@siloulondon)

 
Silou komadi tako istovremeno sjajno upijaju vlagu, oblikuju tijelo, pružaju potporu, rastezljivi su i napravljeni od eko materijala. Ova iznimno udobna i kvalitetna odjeća pravda svoju cijenu. S obzirom da u vezi Siloua ništa nije obično, već jako promišljeno, profinjeno i dizajnerski usavršeno, cijene se kreću od 500 do više od 2000 kuna za pojedine komade.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SILOU (@siloulondon)

 
Stvoren za sve aktivne žene koje obožavaju pokret, tjelovježbu i snagu koja proizlazi iz ženskog tijela, ovaj je brend oličenje sportske elegancije. Koji se model grudnjaka ili kombinezona tebi najviše sviđa?
 
Top za vježbanje - 904 kune

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2