Mango predstavio kolekciju za najtoplije dane. Izdvojile smo naše favorite

Mango predstavio kolekciju za najtoplije dane. Izdvojile smo naše favorite© Mango

'A Blissful Summer' naziv je kolekcije kojom dominiraju lagani komadi za najtoplije dane u kolovozu

Posljednji tjedni ljeta su pred nama, a nakon toga dolazi nam jedna posve nova sezona koja će sa sobom donijeti i neke posve nove modne trendove.  
Mnogi high street brendovi svojim su najnovijim kolekcijama već počeli najavljivati dolazak jeseni, među kojima dominiraju komadi idealni za prijelazno razdoblje koje je pred nama.
 
Popularni španjolski brend Mango prije nekoliko je dana predstavio svoju mini kolekciju za posljednje ljetne dane, 'A blissful summer', u kojoj se mogu pronaći lagani ljetni komadi obojeni u privlačne pastelne nijanse i izrađenih od ugodnih tkanina kao što su pamuk i lan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MANGO (@mango)


Upravo su prozračni pamučni i laneni komadi najbolji izbor za posljednje vruće dane tijekom kolovoza i mnogima će biti najbolji modni saveznik za sve prigode, bilo da je riječ o danu provedenom na plažu, u uredu ili pak na užarenom gradskom asfaltu.
 
U Mangovoj ponudi pronaći ćeš brojne klasične i bezvremenske komade koje ćeš moći nositi još sezonama. Mi smo svoje favorite pronašle, a donosimo ih u nastavku.
 
Foto: Mango
 
Pamučna košulja, 199 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
xerinija
  • 12.8.2020 12:31:20
  • Bodova: 72221
  • Prijavi
Ljeto je pri kraju (ako ga je uopće bilo) -tako da... predstavljanje kolekcije za najtoplije dane eventualno ako je to već za sljedeće ljeto...