Mango ima super vodič za poklone: Izdvojile smo komade do 249 kuna

Mango ima super vodič za poklone: Izdvojile smo komade do 249 kuna

Najljepši božićni modni pokloni koji će razveseliti svaku chic ženu u tvom životu (uključujući i tebe)

Odbrojavanje do Božića službeno je počelo. Za malo više od mjesec dana počinje najčarobnije vrijeme u godini i dok se nalazimo u ne baš bajnoj situaciji uzrokovanoj pandemiji koronavirusa, pošteno je reći da svi trebamo nešto čemu se možemo radovati
Srećom, svjetlucave božićne lampice ove godine sjaje malo jače nego inače, mameći nas u svečani duh i pojačavajući nam božićno raspoloženje.

Bez obzira gdje stojiš na ljestvici priprema za Božić, ne možeš poreći da već nisi razmišljala o tome što želiš ispod bora ili da ne tražiš inspiraciju čime razveseliti svoje najmilije. Jer, budimo iskreni, svi zaslužujemo mali dar pažnje (makar ga poklonile i same sebi).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MANGO (@mango)


Ove smo se godine oslanjali na modu kako bi lakše prošli neke od najemotivnijih trenutaka. Udobna kućna odjeća definitivno je doživjela svoj procvat, a za Božić još jednom se okrećemo modi, ali ovoga puta u slavljeničkom duhu.

Sigurno je reći da smo dosad svi usavršili svoje online shopping vještine, a s obzirom da situacija s koronavirusom ne jenjava, božićni shopping također ćemo odraditi online. I tu u pomoć uskače Mangov vodič za poklone koji nas svake godine oduševi ponudom modnih komada za svačiji ukus i budžet. Bilo da tražiš poklon prijateljici, sestri, mami ili sebi - izdvojile smo 15 modnih poslastica do 249 kuna.
 
Pleteni pulover s uzorkom pletenica, 249 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2