Mango ima savršene komade za proljetna vjenčanja i partyje, a ovo su naši favoriti

Mango ima savršene komade za proljetna vjenčanja i partyje, a ovo su naši favoriti© Mango

Komadi u kojima ćeš zablistati

Proljetna sezona već je tradicionalno rezervirana za razne svečanosti od kojih su najučestalija vjenčanja, proslave krštenja i sličnih prigoda.
 
Pitanje koje nam se pritom nameće je – što odjenuti? Proljetna sezona donijela je neke posve nove trendove, ali i povratak dobrim starim klasicima. U ponudu brednova već su stigle proljetne kolekcije u kojima ćeš pronaći zaista prekrasne svečane komade, a nas je posebno oduševila Mangova ponuda.
 
Već nam je dobro poznato da Mango u svojim kolekcijama nudi elegantne i ženstvene komade, a nedavno je lansirao i kolekciju koja se sastoji od komada dizajniranih za posebne prigode. Tom kolekcijom dominiraju haljine i kombinezoni te komadi od satena.
 
Cijene su pristupačne, a ako si u potrazi za odjećom u kojoj ćeš zablistati na nekoj od svečanosti koje su pred nama, zaviri u našu fotogaleriju jer smo odabrale 10 elegantnih komada.
 
Svi su komadi dostupni online te u Mango trgovinama.
 
Foto: Mango

Reljefna duga haljina cvjetnog uzorka - 449 kn

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
anna-herman
  • 27.2.2020 21:57:47
  • Bodova: 56299
  • Prijavi
Neke su mi kao spavaćice i ogrtači, a neke mogu proći. Mada, teško je s ovakvim ravnim modelima shvatiti koji odjevni predmet što naglašava. Recimo, ona bluza s visokim ovratnikom mi je super (drugu boju bih, ova mi je malo prenapadna), ali bojim se da bi mi poprsje "iskipjelo", haha... Jedna ljubičasta haljina mi je bila O.K., ali ne plisirana. Plisirano mi je užas. Mrzim plisirane suknje od primanja u pionire. :D