Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Loredana Bahorić & Charlie Design nova kampanja - Little part of me

Loredana Bahorić & Charlie Design nova kampanja - Little part of me

Minimalistička kolekcija, no puna tihe strastvenosti

Avangardne modne bajke u crnoj boji zaštitni su znak Charlija. No predstavljanje kolekcije u samo jednoj /ne/boji nije nimalo lak zadatak.

Kod Lori je crna boja duboko prisutna u DNK brenda i kod Charlija je to nešto potpuno prirodno. Prisutnost samo crne boje, koja nosi cijelu priču, toliko je snažna da vizuali djeluju upravo suprotno; gotovo ispunjeni bojom. Kolekcija je esencijalna i progresivna; minimalistička a pritom puna tihe strasti. Dinamika je dobivena kontrastnim teksturama, našivene aplikacije stvaraju dvodimenzionalan dojam, a krzno služi kao okvir osobnosti.  Ženu, kako je u svojim inspirativnim pričama vidi Lori, nježno i istovremeno snažno, utjelovila je  mlada Petra / Relatum.

Sinergiju između Lori/ Charlija i Mare Milin ne treba posebno naglašavati. Njihova suradnja počela je davne 2007, a ovo je 14-ta kampanja koju rade zajedno. Jedni od najdojmljivih vizuala, vezanih za hrvatsku modu, proizašli su upravo iz ove tvornice snova. Sama kampanja snimala se u istom danu kad i kampanja za Spirit by T.B. te su u jednom momentu odlučili preklopiti modele i dobili sjajne neočekivane vizuale.

Cijelu modnu priču čini savršeno i pomno odabrana ekipa stručnjaka
Photo_ Mare Milin
Asist Photo _ Milan Krkač
Make Up Artist _ Simona Antonović
Hair _ Salon Saša
Model _ Petra.U _ Relatum
Video _ Suzana Arslani
Asistent _ Ana Šunjić
Cipele _ Moda Ivana
 
Loredana Bahorić & Charlie Design - Little part of me

1/10
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 18.12.2018 8:28:22
  • Bodova: 46054
  • Prijavi
Pretamno.