Ljeto je stvoreno za bijele haljine. Donosimo najbolje modele iz aktualnih kolekcija

Ljeto je stvoreno za bijele haljine. Donosimo najbolje modele iz aktualnih kolekcija

Bijela haljina se može nositi u svim prigodama i uvijek izgleda neodoljivo

Ljetni dani sve su nam bliže, a osim ljepšeg i toplijeg vremena, donijet će nam priliku da se vratimo i nekim obožavanim modnim klasicima. Svoju ljetnu garderobu ne možemo zamisliti bez lepršavih haljina, lanenih komada i sandala u svim bojama. Kao jedan od ultimativnih favorita ljetne garderobe ističe se i bijela haljina koja je sinonim za bezbrižne ljetne dane.
 
I ove će sezone bijela haljina ponovno dominirati modnom scenom, a prvi su modeli već stigli u trgovine i na online shopove naših omiljenih modnih brendova. Može se nositi u svim prigodama – na plaži, za izlazak u grad, ali i kao dio poslovnih ili pak svečanih kombinacija.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meet you at the bar downstairs (the kitchen) at five for a drink.

Objavu dijeli Jessie Bush (@wethepeoplestyle)


Zbog svoje se jednostavnosti može kombinirati na razne načine – uz pletene torbe i espadrile izgledati će neodoljivo, a možeš je nositi i ispod sako kao dio poslovnog outfita. Svestrana je i neutralna pa će se lako uklopiti u svaki styling. U aktualnim kolekcijama brendova ističu se lepršavi modeli te oni u kombinaciji sa čipkom koji su kao stvoreni za neke svečanije prigode.
 
U ponudi naših omiljenih high street brendova pronašle smo zaista odlične modele idealne za sve prigode, a neke od favorita izdvajamo u nastavku.
 
Foto: Inatagram, Bershka, Mohito, Mango, Stradivarius, Zara

Bershka, 129 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
midatu
  • 21.5.2020 19:08:28
  • Bodova: 5512
  • Prijavi
Mohito ima par lipih komada, ali mi nedostaju midi dužine, sve su kratke ili duge.