Ljetni mjeseci traže šarene boje, a mi smo pronašle brend najveselijih haljina za sunčane dane

Ljetni mjeseci traže šarene boje, a mi smo pronašle brend najveselijih haljina za sunčane dane© marimekko

Marimekko je finski brend specijaliziran za dodatke i uređenje doma, no ima i kolekciju odjeće koju karakteriziraju neodoljivi šareni printevi koji mame osmijeh na lice

Dobro nam je poznato - zimi nosimo sivu i crnu, a ljeti sve boje koje možemo zamisliti. Vedri, topli dani uvijek nas ponukaju da izađemo iz svoje zone komfora i modno eksperimentiramo s bojama, uzorcima i materijalima kojima ostatak godine i ne bismo dale šansu da uđu u našu garderobu. Tako čak i najveće ljubiteljice minimalizma pokleknu pred bogatim izborom šarenih krpica i plažama šeću u boji fuksije, naranče ili pak limuna. 
 
Ako si i ti jedna od žena koja se ne libi eksperimentirati s odjećom i koja ljeti želi da joj je udobno, ali i da izgleda upečatljivo, pronašle smo idealan brend za tebe. Poznati finski brend Marimekko ove nas je sezone oduševio razigranim kreacijama s raznobojnim printevima cvijeća. Inače je Marimekko poznat po svojim linijama za uređenje doma, ali nam se čini da će uskoro postati jedan od najprepoznatljivijih skandinavskih brendova odjeće. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marimekko (@marimekko)


Karakterističan stil, šarenilo i obilje printeva ono su što izdvaja odjeću iz Marimekko kolekcija od konkurencije. Brend je osnovan sada već davne 1951. godine, a od tada do danas postali su prepoznatljivi ponajviše zahvaljujući svojim unikatnim printevima za tkanine koje sami dizajniraju. Hrvatskoj publici Marimekko možda nije dostupan u fizičkim obliku, no korisna je informacija da Marimekko web shop bez problema dostavlja u Hrvatsku. Većina njihovih komada sada je i na sezonskom popustu, pe je možda pravo vrijeme da upotpuniš svoj ljetni look njihovim neodoljivim haljinicama. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marimekko (@marimekko)


Mi smo izdvojile svojih deset favorita.
 
Široka haljina s grafičkim printom šarenih božura - 1710 kuna

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 19.7.2020 14:33:35
  • Bodova: 22436
  • Prijavi
Baš ima preslatkih .