LJETNA AKCIJA do 60% u trgovinama MANA!

LJETNA AKCIJA do 60% u trgovinama MANA!

Ljetna moda po super cijenama!

Upravo je počela još veća LJETNA AKCIJA u Mani, sa cijenama ljetnih modela nižim do 60%. 

U ljetnu akciju uključeni su ženski, muški, dječji i baby artikli, kao i asortiman za trudnice; sve po super cijenama nižim do 60%! Ljetne haljine, tunike, košulje, kratke i duge hlače, kombinezoni, majice i još mnogo idealnih ljetnih artikala, uz dio ponude uključuje odjeću tri četvrt i dugih rukava. U ovoj akciji nude se kupaći kostimi za cijelu obitelj, iz novih i prošlogodišnjih kolekcija. Po vrlo povoljnim cijenama mogu se odabrati jednodijelni ili dvodjelni ženski modeli, slip i bokserice za muškarce, ili neki od dječjih modela. 

Kako biste u svom novom kupaćem kostimu udobnije šetali plažom, u ponudu ljetne akcije uključene su i japanke, te ostala ljetna obuća. 

Također, po akcijskim cijenama mogu se odabrati ženske, muške i dječje pidžame.
 
U ponudi trgovina MANA nalazi se veliki asortiman lijepih i praktičnih torbi za plažu, te ručnici sa elegantnim motivima. Da najmlađima ne bude dosadno, u Mani se mogu se odabrati i mnogobrojne igračke za plažu.
 
Posjetite trgovine MANA, jer nude super cijene ljetnog asoritmana i Vaša su idealna ljetna destinacija!

MANA Facebook stranica
 
Komentari
+2
 
anjtea
  • 16.7.2015 17:29:28
  • Bodova: 4190
  • Prijavi
ne kupujem u trgovinama mane tako da mi ova ponuda i ne znači nešto
anna-herman
  • 16.7.2015 17:26:53
  • Bodova: 56299
  • Prijavi
Prošle godine sam tražila trudničku odjeću (ljeti), ali bilo je, nažalost, samo nekoliko majica. Inače, tamo uvijek naletim na nešto povoljno i lijepo; rijetko kad izađem da nisam nešto kupila. Imaju i odlične stvari za malu djecu (mislim na posteljinu, bodije i slično). I imaju kvalitetno žensko donje rublje.