Kupovina kupaćeg kostima u zadnji čas? Pronašle smo modele od 39 do 100 kuna

Kupovina kupaćeg kostima u zadnji čas? Pronašle smo modele od 39 do 100 kuna© Sinsay/Oysho

Provjerile smo kakvi kupaći kostimi se mogu pronaći na posljednjim danima rasprodaje

Uvijek dobro dođe još jedan kupaći kostim bez obzira kupaš li se ovo ljeto na bazenu, moru ili rijeci. Mjesta u ormaru uvijek ima, a svaka žena želi imati nekoliko badića jer uvijek ima više favorita - jednodijelni, rebrasti, s uzorkom. 
 
Ove godine apsolutni su hit jednodijelni kupaći kostimi, potpuno su zavladali plažama, ali i društvenim mrežama. Jednostavniji ili s uzorkom lijepo definiraju tijelo i ističu figuru. Veliki izrezi i duboki otvori na leđima izgledaju jako zavodljivo na mnogim modelima. Dvodijelni badići također su klasik za plažu, ali ove godine puno su popularniji oni s viskom strukom. Puno je različitih uzoraka i boja, a ove godine veliki je izbor je rebrastih modela. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rouje Paris (@rouje) on


Kako su sniženja pri kraju, tako se mogu pronaći i kupaći kostimi po stvarno povoljnim cijenama. Jednodijelni badići u Sinsayu mogu se pronaći već od 39 kn, a tu je Oysho s jako lijepim jednodijelnim kostimima. U nastavku možeš pogledati što se sve nudi, a modeli vrlo različiti.


Oysho, jednodijelni kupaći kostim, 99 kn


(Foto: Oysho)
1/15
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
oprezna
  • 9.8.2020 21:51:40
  • Bodova: 145780
  • Prijavi
H&M bikini na str 10 mi je ok , bar na slici , pitanje je kakav je to materijal no za te novce ni ne treba očekivati bolje.Jednodjelne nisam niti gledala jer ih ne volim
oprezna
  • 9.8.2020 21:48:13
  • Bodova: 145780
  • Prijavi
Donji dio na drugoj slici se niti ne vidi, gornji mi je zanimljiv