Kožna jakna komad je koji jednostavno moraš imati u svom ormaru. Pogledaj naš high street izbor, od 200 kn

Kožna jakna komad je koji jednostavno moraš imati u svom ormaru. Pogledaj naš high street izbor, od 200 kn© zara/mango/pullandbear

Kožna jakna neizostavan je komad koji se nalazi u ormaru svake žene, a odlično ide na gotovo svaki jesenski outfit - od pletiva i traperica pa sve do haljina

Trendovi dolaze i odlaze, ali bezvremenski odjevni predmeti poput kvalitetnih traperica, bijelih t-shirta, balonera i klasičnih kožnih jakni mogu trajati godinama. Ovi komadi imaju neku vrstu trajne moći i zauvijek su šik, bez obzira koliko vremena prođe. A dolaskom jeseni, jedan od ovih modnih klasika posebno volimo nositi - a to je kožna jakna.
 

Kožna jakna neizostavan je komad koji se nalazi u ormaru svake žene, a odlično ide na gotovo svaki jesenski outfit - od pletiva i traperica pa sve do haljina. U kožnoj jakni istovremeno možeš izgledati šik odjeneš li ju na haljinu i gležnjače na petu, ali i pomalo "opasno" ako se odlučiš za rokerski look i daš priliku uskim crnim hlačama i vojničkim chunky čizmama.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktoria J. Hutter (@viktoriahutter) onKožne jakne nosit će se i ove jeseni, a u high street dućane već su stigli prvi modeli. "Pročešljale" smo ponudu i izdvojile nekoliko najljepših jakni koje ove jeseni želimo u svom ormaru.
 
Bershka, 199,90 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2