Karirane kapute nosit ćemo i ove zime, a u trgovine su već stigli odlični modeli

Karirane kapute nosit ćemo i ove zime, a u trgovine su već stigli odlični modeli

Karirani kaput i u one najobičnije kombinacije unosi dozu elegancije, a ove sezone dolazi u pregršt zanimljivih krojeva te izgleda zaista odlično

S prvim hladnijim danima posegnule smo za malo toplijim komadima, a kao jedan od favorita unutar jesensko-zimske garderobe i ove se sezone istaknuo kaput.
 
Prvi modeli odličnih kaputa već su stigli u ponudu brojnih high street brendova
, a osim kaputa inspiriranih najnovijim trendovima, tu su i oni uvijek rado viđeni klasični modeli poput vunenih kaputa i onih u boji devine dlake.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Carola Pojer (@carolapojer)


Još jedan model koji se ističe u kolekcijama brojnih brendova je karirani kaput koji i u one najobičnije kombinacije unosi dozu elegancije, a ove sezone dolazi u pregršt zanimljivih krojeva te izgleda zaista odlično.
 
Iako ćeš u ponudi brendova pronaći razne varijacije na temu, u različitim bojama, najviše se ističu svestrani pepita i vichy uzorak. U kariranom kaputu zasigurno nećeš proći nezapaženo, a odličan je izbor i za neke formalnije prigode.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli I F ... A g a B r z o s t e k (@if_agabrzostek)


Karirani kaput bez imalo sumnje odličan je odabir želiš li osvježiti svoju garderobu za nadolazeće zimske dane, a neke od najljepših modela iz aktualne ponude izdvojile smo u nastavku.
 
Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Reserved, Stradivarius, Zara

Reserved - Karirani kaput od vune, 799 kn

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
irija
  • 19.10.2020 12:16:33
  • Bodova: 51085
  • Prijavi
Sviđa mi se od manga za 700kn. valjda je i topli kad je od vune.