Kako kreirati jesensku 'capsule' garderobu po uzoru na Francuskinje?

Kako kreirati jesensku 'capsule' garderobu po uzoru na Francuskinje?

Bazični komadi koje ove jeseni trebaš ubaciti u svoju garderobu

Od Francuskinja možemo puno toga naučiti kad su u pitanju prehrana, moda i ljepota, a upravo je njihov način života uzor mnogim djevojakama i ženama diljem svijeta.
 
Ima neka posebna karizma zajednička svim Francuskinjama koja ih čini toliko posebnima i drugačijima od drugih. Često čitamo o njihovim beauty trikovima koji zbilja djeluju, stilu odijevanja koji odmah želimo prekopirati te prehrani u kojoj uživaju, a izgledaju mršavo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli lenamaria.s (@lenamaria.s)


Modni stil Francuskinja priča je za sebe i postao je već univerzalni termin za koji svi znamo, no ipak ga ne možemo u potpunosti definirati. One uvijek izgledaju tako jednostavno i chic, al uz dozu nonšalatnosti i opuštenosti. Djeluju kao da se uopće nisu trudile oko svog izgleda, a zapravo izgledaju savršeno. Pa u čemu je onda tajna francuskog stila odijevanja?
 
Iako je njihov način odijevanja zapravo jednostavan, postoji element koji ga čini više umjetničkom formom nego rutinom. Ipak, postoje određeni ključni komadi odjeće koji će ti pomoći da postigneš taj chic francuski stil. RIječ je o odjeći koja je dovoljna udobna za ležerne šetnje, slojevita i prilagodljiva raznim vremenskim prigodama te dovoljno elegantna za neočekivane sastanke i susrete.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Camille Charriere (@camillecharriere)


Želiš li ove jeseni isfurati takav ležerni i chic stil, u nastavku ti otkrivamo nekoliko ključnih komada po kojima su Francuskinje toliko poznate.
 

Foto: Instagram

Kožna jakna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sabina Socol (@sabinasocol)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Camille Charriere (@camillecharriere)

1/9
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 16.9.2019 14:40:58
  • Bodova: 23063
  • Prijavi
Pa moram priznati da su Zagrebčanke puno bolje odijevene nego Francuskinje , tu ne vidim ništa posebno.
xerinija
  • 16.9.2019 13:34:26
  • Bodova: 72223
  • Prijavi
Kakve veze ima ovaj članak s "capsule" garderobom? Nabrojano je 9 komada odjeće (što isto nije ništa novo) - a kako iz toga kreirati svoju "kapsulu" ... to nigdje nije napisano...