Jednostavni načini kako kombinirati jaknu i haljinu i izgledati stylish

Jednostavni načini kako kombinirati jaknu i haljinu i izgledati stylish© Instagram

Dolaskom jeseni najdraži komadi nam postaju haljine i jakne, ali nije ih uvijek lako iskombinirati. Zato smo pronašle šest bezvremenskih outfita s kojima nećeš pogriješiti

Ljeto bi uskoro moglo postati daleka uspomena, ali još uvijek ne odričemo haljina i spremne smo nositi ih cijele jeseni. Međutim, s temperaturama koje naglo padaju, haljine ne možemo zamisliti bez jednog predmeta, a to su jakne. Kožne jakne, blejzeri, kaputi - sve ćemo ih ove jeseni nositi na haljine.
 

I iako ih je naizgled lako kombinirati, haljine i jakne zapravo je teško uskladiti, a da zajedno izgledaju dobroi nije potrebna velika greška kako bi cijeli naš outfit 'pao u vodu'. 

Kako bi ove jeseni što lakše kombinirala svoje omiljene komade, pronašle smo šest bezvremenskih kombinacija koje uvijek odlično izgledaju zajedno - bilo da više voliš casual stil ili pak malo elegantniji. Zatoodbaci hlače i neka glavni naglasak bude na haljini.
 
Jakna od brušene kože + lanena haljina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Monikh Dale (@monikh)


Osamdesete bi mogle dominirati modnom scenom ove sezone, ali to ne znači da su sedamdesete pale u zaborav. Jakna od brušene kože s resicama obavezna je investicija za jesen i zimu, a krem lanena haljina u kombinaciji s njom izgleda savršeno.
1/6
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2