Isprobali smo novu CENTRINU kolekciju i jednostavno se oduševili

Isprobali smo novu CENTRINU kolekciju i jednostavno se oduševili© Sven Bulava

CENTRA u svojoj bogatoj ponudi ima odjeću domaćih i stranih brendova. Na jednom mjestu možeš pronaći sve za žene, muškarce, ali i klince

Kada biste pitali moj ormar što je prvo što vidi kada ujutro "otvori oči", vjerojatno bi vam rekao: "Marijanu kako nalakćena sjedi na krevetu, gleda u očaju u mene i opet nema što obući, a ja pun kao šipak!". I bio bi u pravu, a s njim bi se vjerojatno složili ormari žena diljem svijeta.

Umjesto gomilanja svakakve odjeće, puno je praktičnije i ekonomičnije imati nekoliko kvalitetnih i svevremenskih komada, odnosno mudro, a ne stihijski je kupovati. Klasična odjeća itekako može biti trendi ako je dobro dizajnirana, u što smo se uvjerili u Centrinom dućanu u zagrebačkoj Dubravi u kojem smo kolega Mihovil i ja detaljno pregledali novu kolekciju jesen/zima i isprobali nekoliko kombinacija.


(Foto: Sven Bulava)

Mihovil:  pulover, Fashion for man, 199,00 kuna
              košulja, Fashion for man, 159,00 kuna
              hlače, Re&XJeans, 199,00 kuna
              kaput, Cerre, 1349,00 kuna

Marijana:  kaput, Junge, 2,199 kuna
                 tunika, Brandtex, 699,00 kuna
                 hlače, Brandtex 549,00 kuna
                 šal, 79,90 kuna


(FOTO: Sven Bulava)                


(FOTO: Sven Bulava)             

S obzirom da je ponuda vrlo široka - Betty Barclay, Gerry Weber, Navigare, Modina, Pounje, Pletix, Lisca, Skinny, Galeb i Camel Active, samo su neki od svjetskih i domaćih brendova čiju odjeću i donje rublje ćete pronaći u Centri, ljubazne prodavačice olakšale su nam zadatak savjetima koje može dati samo iskusno oko. Odmah su znale koji konfekcijski brojevi i modeli bi nam mogli odgovarati. Osim za odrasle, u Centri ćeš pronaći i odjecu za djecu.

Stoga, želiš li se odjenuti za zimu na jednom mjestu i pritom ne potrošiti puno vremena, a ni novca, Centra je dobar izbor.  U njezinim trgovinama naći ćeš odjeću za svaki dan, ali i elegantne haljine. Svidjela mi se jedna takva crna sa zlatnim detaljima. Rezana je iznad struka, oko vrata ima mašnicu, duge tanke rukave te asimetrični rub. I nevjerojatno je udobna.


(FOTO: Sven Bulava)

Haljina: Modina, 399,00 kuna
Kaput: Soyaconcept, 999,00 kuna


(FOTO: Sven Bulava)


U nastavku pogledaj ostale kombinacije koje smo Mihovil i ja izabrali, ali i odjeću za klince.

 
Elegancija za svaki dan

Tehnologija proizvodnje umjetne kože danas je vrhunska pa zaista nema smisla kupovati pravu kožu. Ostavimo životinjama njihovu kožu i krzno, a mi našu kožu "upakirajmo" u umjetnu  i bit će vuk sit, a ovce na broju. Kožna suknja visokog struka odličan je izbor za odlazak na posao, ali i neku finu večericu nakon radnog dana. 


(FOTO: Sven Bulava)

Suknja od umjetne kože, Taifun, 769,00 kuna
Dolčevita, Taifun, 379,00 kuna
 
1/6
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
sneki2
  • 23.10.2020 13:01:27
  • Bodova: 63753
  • Prijavi
Zgodni modeli!
tikica-
  • 23.10.2020 11:34:23
  • Bodova: 54998
  • Prijavi
Sviđa mi se ova crna suknja,makar je crna,ali baš je zgodna.