Hrvatski brend ima preslatku jesensku kolekciju za djevojčice sa stavom

Hrvatski brend ima preslatku jesensku kolekciju za djevojčice sa stavom© Luka Smuk

Jesenska kolekcija puna je odličnih majica, hoodica i haljinica od najugodnijeg pamuka s odvažnim krojevima

Pokrenut tek 2020. godine, brend MINAMI već se pozicionirao na tržištu kao brend za odvažne djevojčice koji na prvo mjesto stavlja udobnost i kvalitetu.
Nova jesenska kolekcija koju je pripremila osnivačica brenda, konstruktorica s dugogodišnjim iskustvom u tekstilnoj industriji, Željka Šafran, donosi upravo takve komade u kojima će se vaši klinci osjećati ugodno i cool.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @minamimagic on

 
Uz nezaobilaznu crnu, ovom kolekcijom odjekuju jarko ružičasta te upečatljiva žuta koju će klinci obožavati. Uz nove krojeve, tu su i najpopularniji MINAMI komadi - limitirane Social Distance majice i preslatke maske za djecu i odrasle.
 
Uz to, poseban naglasak u ovoj kolekciji stavljen je na dodatke. Tako prvi put vidimo coolerske pamučne kape s MINAMI logom u nekoliko boja, ali i nezaobilazne bijele kragne. One dolaze u dvije verzije, a mogu se nositi zasebno uz bilo koji komad iz MINAMI kolekcije.

 
“Svaki model je unikatan i razvijan uz posebnu pažnju kod biranja tkanina kako bi djeci bilo omogućeno nesputano uživanje u svakom danu”, poručila je osnivačica brenda Željka Šafran koja posebnu važnost pridaje slow fashion filozofiji i slijedi je u svakom segmentu svog rada.
 

MINAMI modeli kreirani su za djevojčice uzrasta od dvije do deset godina.

Napiši nam u komentarima što misliš o ovoj preslatkoj kolekciji.
 
 
Komentari
+2