Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Helena Šopar na stranicama francuskog MARIE CLAIRE magazina

Helena Šopar na stranicama francuskog MARIE CLAIRE magazina

MIDIKENN-ovka Helena Šopar ponovno vlada stranicama francuskog MARIE CLAIRE magazina

MIDIKENN-ov top model Helena Šopar nastavlja osvajati svjetsko modno tržište prestižnim editorijalima. Iako to u modnom svijetu nije praksa, Helena se treći put u samo tri mjeseca pojavila na stranicama francuskog MARIE CLAIRE magazina. Prvo je za rujanski broj snimila editorijal sa velikim fotografom Jonty Daviesom, u listopadskom broju se pojavila na ekskluzivnoj naslovnici, da bi opet krasila modni editorijal u broju za mjesec studeni.

Helena je editorijal snimila sa još jednim poznatim fotografom: Michelom Momyem. Momy je svoju karijeru započeo 80'ih godina zajedno sa modnim urednikom Terry Jonesom u britanskom Vogue te i-D magazinu. Ubrzo nakon toga Momy gradi svjetsku karijeru surađujući sa časopisima kao što su američki, britanski i njemački Vogue, Harper's Bazaar, Time Magazine, Jalouse, Crash, i-D te snimajući kampanje za kuće: Hermes, Kenzo, Garnier, Helena Rubinstein, Esthee Lauder…

Neminovno je da je Helena svojim radom i pojavom osvojila uredništvo jednog od najuglednijih francuskih modnih magazina. Osim Marie Claire, Heleni su posvećene i stranice kultnog američkog V magazina koji ju je u editorijalu i kratkom intervjuu predstavio kao pripadnicu nove generacije modela. Za fotografiju je bio zadužen Tom Allen.

Helena je u Parizu nosila i niz modnih revija na Tjednu mode u Parizu. Tu se pogotovo ističe angažman za reviju modnog dizajnera Kris Van Asschea.
Van Assche već sezonama uspješno osvaja brojni modni auditorij svojim ženskim kolekcijama, a ove je godine postavljen za kreativnog direktora DIOR HOMME kuće, gdje je naslijedio Hedia Slimanea.

 
Komentari
+2
 

Vezani članci